Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad: Cara Ngilangi nasib Kita Minangka TalkTalk

1 answers:

TalkTalk ana ing headline pungkasan sasi amarga luwih saka 150.000 pelanggan ngeluh yen rincian pribadine dicolong. Iki sumelang amarga spammers bisa ngrebut serangan kaya umur 15 taun, lan biaya Talk Talk luwih larang tinimbang $ 40 yuta. Kaget, panyerang nggunakake injeksi SQL kanggo nindakake tugas, lan serangan kasebut ngeksploitasi sawetara jinis kerentanan sing paling misuwur lan paling apik ing internet.

Customer Success Customer Semalt , Michael Brown, njamin yen senadyan wis watara taun lan nampilake ing situs web ndhuwur, kerentanan terus mbukak perusahaan lan ngobrol babagan kerusakan merek. Paling umum, iki digunakake ing cybercrime gedhé ing Rusia, ing ngendi luwih saka siji milyar jeneng panganggo lan tembung sandhi, uga kombinasi, dicolong, lan luwih saka 400 yuta email ID disusupi.

Veracode nganalisa data:

Saka app berbasis awan lan layanan keamanan kanthi luwih saka 50.000 aplikasi perusahaan, Veracode minangka sing pertama kanggo nganalisa masalah kasebut. Iku maca kabeh aplikasi saka 2012 kanggo 2014 lan nemokake yen injeksi SQL ngganggu kabeh data online. Iki mimpin sawetara perusahaan keamanan kanggo pitakonan apa cukup kanggo gumantung marang ukuran cybersecurity tradisional utawa ora.

Deleng, sampeyan bakal nemokake iku:

Gambar ageng:

Penjahat cyber ngliwati nook lan cranny aplikasi lan prasarana perusahaan sing beda kanggo nemokake kerentanan utamane SQLi. Sampeyan kudu ora ngalahake sampeyan. Dadi, solusi iki kanggo nganalisa ewu situs produksi ing wektu sing padha lan ngenali situs web sing ora dingerteni utawa curiga sajrone jangkoan IP perusahaan.

Sawise ora cukup:

Nalika sampeyan nemokake kabeh lengkap perimeter web, testing ad-hoc sapisan ing wektu ora cukup. Dadi, sampeyan kudu nemokake cara awan aweh otomatis sing uga bisa mbantu sampeyan njaga perimeter kanthi aman lan bakal ngawasi kabeh situs web kanggo sampeyan. Penting kanggo perusahaan kanggo nglindhungi data lan aplikasi saka ancaman kasebut kanthi ngganti kebijakan lan ngatasi kabeh kerentanan.

Be ruthless:

Kabeh situs web unpatched kudu ditutup kanthi cepet yen sampeyan pengin ngurangi ancaman. Kanggo iki, sampeyan kudu ngetrapake Intelligence keamanan saka penilaian keamanan aplikasi otomatis menyang firewall aplikasi web (WAF). Iki bakal nglindhungi perusahaan saka kerentanan nganti kode kasebut diatasi. Ora ana perusahaan utawa sistem persen persen sing aman lan nganti tandha, nanging kanthi evolusi serangan cyber, sampeyan bisa njamin keamanan sampeyan ing internet. Ora ngrungokake peringatan iki ora ana alesan lan sapa wae sing ora njupuk langkah-langkah penting bisa nemokake piyambak ing sepatu TalkTalk lan bisa ngrusak reputasi kasebut sadurunge pelanggan.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad: Cara Ngilangi nasib Kita Minangka TalkTalk
Reply