Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad: Apa Spam Referrer Ing Analytics & Carane Mbusak Iku?

1 answers:

Yen sampeyan nemokake lalu lintas sing ora dikarepke lan spam ngubungake ing akun Google Analytics, tegese situs sampeyan wis kena dening spammer. Iku masalah akeh kanggo webmaster, pemasar, blogger lan manajer media sosial minangka spam referer bisa ngrusak peringkat situs lan angel ditolak.

Njaluk mudhun kanggo tips menarik saka Sohail Sadiq, pakar saka Semalt Layanan Digital.

spam referrer digawe dening crawler, laba-laba, lan bot kanthi maksud narik sampeyan menyang situs rujukan lan njaluk sampeyan tuku produk online. Iki spam target analytics situs stat lan wis thukul ing taun anyar. A spam referrer anyar sing bubar dibukak yaiku link.zhihu.com. Yen sampeyan ngunjungi URL iki utawa sing padha, sampeyan bakal dialihake menyang kaca manawa spammers pengin sampeyan tuku produk utawa nganyari konten online. Asring spam referrer yakuwi kanggo ngembangake virus lan malware ing internet, lan sampeyan kudu ati-ati nalika ngunjungi tautan spam lan browsing online. Priksa manawa sampeyan bisa nyingkirake akun Google Analytics.

Sampeyan bisa uga mikir yen spam panuntun iku mbebayani amarga nambah lalu lintas menyang situs web sampeyan, nanging sampeyan salah..Bot lan temonggo ngasilake jenis lalu lintas iki, lan hit sing ditampa ora nyata. Temenan, bakal nambah tingkat bouncing lan wektu sing ngginakaken situs web sampeyan yaiku nol kaloro. Lalu lintas hantu ora bakal nggawa asil positif lan bakal ngalami data Google Analytics. Gumantung marang referrer spam minangka strategi SEO kupluk ireng lan digunakake dening perusahaan sing ora sah lan penyedia layanan.

Cara kanggo mblokir spam referrer

Sampeyan bisa kanthi gampang mblokir spam referrer saka nuduhake munggah ing akun Google Analytics. Iki, sampeyan kudu nggawe filter lan ngilangi lalu lintas sing curiga lan cepak kualitas. Kanggo ngilangi jinis lalu lintas kasebut, pindhah menyang bagian Admin akun Google Analytics lan klik opsi Filter. Ing kene, sampeyan kudu milih opsi Nambah Filter supaya tuntunan diwiwiti. Langkah sabanjure yaiku nggawe jeneng filter minangka darodar.com, link.zhihu.com, utawa kaya iki. Priksa manawa sampeyan nyingkirake kabeh URL spam panuntun karo teknik iki, lan pirang-pirang URL uga bisa disaring kanthi gampang. Pilih opsi Filter Kain banjur pilih sumber kampanye ing bagian Filter Filter.

Kene sampeyan uga kudu nambah darodar.com, utawa link.zhizhu.com ing teks Pola Filter kanggo ngilangi kabeh sing dikecualikake. Sampeyan bisa nambah pirang-pirang URL ing filter; kanggo iki, sampeyan ora kudu nemtokake URL lan bisa nggawe filter spam global utawa regional ing akun Google Analytics. Kanthi ngatur filter lan rajin, sampeyan bisa nambah katrampilan lan kualitas data Google Analytics. Sampeyan uga bisa nglindhungi dhewe lan situs sampeyan saka URL cerdik lan curiga lan ngelingi praktik spam referer nganti gedhe. Kabeh iki ora entuk wektu, lan asil tansah apik, supaya sampeyan tetep nggawe filter anyar kanggo kabeh URL sing curiga ing akun Google Analytics.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad: Apa Spam Referrer Ing Analytics & amp; Carane Mbusak Iku?
Reply