Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad: Apa Spam Referrer & Cara Supaya Iku?

1 answers:

Yen sampeyan ngawasi lalu-lintas situs web saben dina lan mikir yen sampeyan duwe daya tarik, kemungkinan sing spam panuntun wis nyerang blog sampeyan. Ing akun Google Analytics, sampeyan bakal sok dong mirsani luwih akeh lan luwih inbound pranala sing katon minangka nambah lalu lintas kualitas menyang situs, nanging pancen salah. Nalika sampeyan ngirit analisa sumber referer kasebut, sampeyan bakal weruh sawetara jeneng domain aneh kayata best-seo-o.com, Get-Free-Traffic-Now.com, 4webmasters.org, best-seo-solution.com , buttons-for-website.com, 7makemoneyonline.com, blackhatworth.com, ilovevitaly.com, priceg.com, resellerclub.com, prodvigator.ua, savetubevideo.com, kambasoft.com, screentoolkit.com, lan superiends.org.

A spesialis ndhuwur saka Semalt , Sohail Sadiq, njamin yen ngilangi spam referrer kanthi sawetara teknik bisa.

Apa referrer spam?

Nalika sampeyan mung ngembangake situs web lan ora nggawe SEO, kemungkinan sing situs sampeyan ora bakal nampa lalu lintas. Nanging yen nampa lalu lintas saka sumber sing ora dingerteni, sampeyan kudu ngira-ngira ngendi lalu lintas iki teka lan cara interaksi karo akun Google Analytics. Sawetara jeneng domain liyane sing sampeyan kudu ngelingi yaiku sosialseet.ru, o-o-8-o-o.ru, vodkoved.ru, iskalko.ru, myftpupload.com, luxup..ru, websocial.me, slftsdybbg.ru, ykecwqlixx.ru, seoexperimenty.ru, econom.co, darodar.com, edakgfvwql.ru, adviceforum.info. Sembarang spam referrer ditambahake menyang akun Google Analytics dening spammer, lan tingkat bounce nganti 100%. Sembarang kaya mesin telusur , pranala ing situs liyane, iklan spanduk lan email bisa pangalihan sampeyan menyang situs web curiga iki. Secara teknis, ngirim panjalukan HTTP menyang akun Google Analytics lan panjaluk sing padha diterusake menyang server web. Sampeyan kudu nemokake alamat IP saka spam panuntun banjur njaluk diblokir ing akun Google Analytics. A referrer migunani ing analisis web statistik lan nemtokake situs web sing ngasilake lalu lintas sing paling akeh. Menapa malih, punika gadhah peran penting kangge mujudaken strategi marketing efektif lan kuat lan mbantu sampeyan njamin keamanan situs sampeyan ing internet.

Carane spammers nggunakake?

Referrer HTTP tansah mbukak kanggo modifikasi lan bisa diowahi kanthi gampang, sing nggawe curiga kanggo webmaster lan bermanfaat kanggo spammers. Peretas lan spammer biasane ngowahi properti referrer menyang kaca web sing arep dipromosikan. Ana rong alasan utamane yen dheweke milih nindakake kaya mengkono.

Kanggo ningkatake lalu lintas

Para spammers ngembangake skrip otomatis sing ngasilake kunjungan menyang atusan nganti ewu situs kanthi URL rujukan palsu, biasane luwih saka sepuluh kunjungan saben dina. Para webmaster lan blogger bisa sok dong mirsani ningkatake lalu lintas lan pengaruh ditimbali ing akun Google Analytics ing nomer gedhe. URL palsu iki asring digunakake kanggo ngapusi karo akun AdSense lan ngowahi file log sampeyan. Sampeyan bisa nyaring kasebut ing akun Google Analytics supaya situs web spammers ora menehi lalu lintas kanggo pihak sampeyan.

Kanggo nambah pranala njaba

Sawetara blog lan situs bisa nerbitake sebutan akeh lan bisa uga kalebu pranala ing situs kasebut. Iki bakal ngidini spammers lan peretas nggawe akeh backlinks kanggo situs web dhewe, sing pungkasanipun bakal nambah peringkat search engine.

Cara kanggo ngatasi spam referrer?

Yen sampeyan ngatur situs web WordPress, sampeyan bisa kanthi gampang mungkasi spam referrer kanthi nginstal plug-in kanthi jeneng Stop Web Crawlers. Plugin iki bisa diundhuh saka web utawa bisa dijaluk saka kanca. Sawise diinstal, iki bakal nglindhungi situs WordPress saka spam panuntun menyang wiyar.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad: Apa Spam Referrer & Cara Supaya Iku?
Reply