Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad - Apa Search Engine Optimization (SEO)?

1 answers:

Ing wangun sing paling gampang, optimasi mesin telusur yaiku proses ningkatake pangkat situs web sampeyan supaya bisa katon ing antarane sawetara pranala pisanan ing kaca asil panelusuran mesin. Sampeyan bisa uga pengin ngerti apa situs web sampeyan kudu pangkat dhuwur. Iki minangka umur informasi, lan pelanggan nindakake riset online sadurunge nindakake prodhuk utawa layanan apa wae. Yen situs web sampeyan katon ing antarane sawetara pranala pisanan, banjur kemungkinan sing apik bakal pelanggan klik link sampeyan lan pungkasanipun nggawe pesenan saka sampeyan luwih kerep.

Michael Brown, pakar ndhuwur saka Semalt , nerangake babagan carane entuk peringkat mesin telusur sing dhuwur kanggo situs sampeyan lan uga njaga.

Sabanjure, SEO ngarahake njupuk situs web sampeyan ing kaca asil panelusur pisanan. Iki amarga wong biasane ora entuk kaca katelu sadurunge njupuk keputusan. Nanging, gumantung ing kepenak niche sampeyan, bisa uga larang utawa terjangkau kanggo sampeyan sing bener kanggo njaluk menyang kaca siji. Sampeyan bisa uga nganti tekan kaca pisanan yen sampeyan cukup sabar lan sampeyan uga ngetutake prinsip sing kasebut ing ngisor iki.

Isi sampeyan kudu sugih ing tembung kunci sing gegandhengan

Mesin telusur nemtokake pangkat situs web liwat alat sing disebut laba-laba. Alat iki crawls web kanthi cara otomatis. Frekuensi karo spider sing nyusup situs web sampeyan nemtokake tingkat dhuwur sampeyan bakal pangkat lan labah-labah pangkat sampeyan ing babagan sing cocog karo isi sampeyan ing niche sampeyan.

Iki pancene penting kanggo sampeyan ngerti tembung kunci sing diketik pelanggan ing mesin panelusur. Iki bakal mbantu sampeyan ngembangake isi babagan tembung kunci. Misale, yen sampeyan menehi layanan hukum kanggo korban tatu, klien calon sampeyan bisa ngetik tembung kunci kaya "pengacara tatu ing Florida Kidul". Dadi isi sampeyan kudu nyakup kabeh kata kunci sing mungkin.

Ing wekdal punika, penting kanggo nyathet fakta yen laba-laba ora bisa nyusupake teks ing sawijining gambar. Dadi, sampeyan kudu njamin yen tembung kunci ora ana ing gambar. Saiki, sing ngerti pentinge kata kunci sing relevan, sampeyan bisa uga mikirake carane njaluk kabeh tembung kunci sing cocog kanggo niche sampeyan..Kabeh sing perlu yaiku tool alat Google AdWords. Alat iki bakal mbantu sampeyan ngenali kabeh tembung kunci sing cocog karo niche sampeyan. Dadi, sampeyan kudu njamin kabeh tembung kunci katon ing isi lan metadata ing kaca sampeyan.

Ngubungake penting

Pangkat halaman sampeyan yaiku nomer saka 1 nganti 10 diwenehake menyang situs web sampeyan adhedhasar pranala njaba lan mlebu. Kanggo nambah pangkat sampeyan, manawa kabeh akun media sosial disambung menyang situs web sampeyan. Yen situs sampeyan wis disambung karo situs peringkat dhuwur, bakal nggawa "jus link" menyang situs sampeyan, saéngga bisa nambah pangkat situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa nyoba kanggo didaftar ing free, direktori buka dipercaya lan badan profesional sing ana hubungane karo niche sampeyan amarga bakal calon pengunjung bisa nggoleki petunjuk uga.

Kanggo nemtokake pangkat situs web sampeyan, sampeyan bisa ngundhuh plugin kaya "Status PageRank". Kerjane karo browser Google Chrome. Ngerti pangkat sampeyan bakal mbantu sampeyan ngawasi perbaikan sampeyan.

Tetep seger

Tingkat ing ngendi spider panelusuran mesin nyusup kaca web sampeyan nduweni peran sing penting ing peringkat lan, kanthi cara kasebut, gumantung carane seger sampeyan tetep isi. Saben wektu sampeyan ngunggah isi anyar menyang situs web, laba-laba search engine bakal teka kanggo nyusup situs sampeyan. Liyane, pengunjung uga seneng maca isi seger.

Dadi, sampeyan kudu tansah netepi konten sampeyan seger kabeh. Mbusak teks lawas, gambar / gambar, lan video lan ngganti karo sing anyar lan luwih menarik. Sampeyan bisa nggawe blog ing situs sampeyan lan nganyari blog kanthi isi seger saben dina utawa saben minggu. Kaping pisanan, bisa uga angel, nanging bisa dadi ora gampang nalika sampeyan sinau.

Kanggo nganyari karo kata kunci saiki sing cocog karo situs sampeyan, sampeyan bisa nggunakake Google Alerts. Bakal tansah nganyari sampeyan ing tembung kunci kanggo ngembangake isi sampeyan sekitar.

Tetep teknik SEO panjenengan diupdate

Aturan, prinsip, lan algoritma kanggo peringkat ora statis. Iku dinamis, lan padha ganti asring banget, dadi sampeyan kudu munggah-anyar karo kalkulus. Contone, sadurunge saiki, peringkat situs web gumantung banget babagan cara sampeyan isi isi sampeyan karo tembung kunci. Saiki, ana pirang-pirang kali tembung kunci diijini katon ing isi tembung tartamtu. Yen ora, isi sampeyan bakal diwenehi spam, lan bakal ngedhunake pangkat sampeyan.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad - Apa Search Engine Optimization (SEO)?
Reply