Back to Question Center
0

Ngoptimalake Kapadhetan Keyword Kanthi Expert Saka Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Kata Kunci nggawe akeh kebingungan kanggo pamilik bisnis sing dadi sebabe sawetara wong bisa dadi skeptis babagan miwiti SEO. Saiki, ana owah-owahan perusahaan sing ngaku bisa menehi layanan sing bisa njaluk situs web ing ndhuwur asil Google. Pitakon kaya mengkono sing salah sijine sing ana lan sing ora, utawa entuk investasi ing SEO yaiku pilihan sing tepat sing bakal ditindakake. Ing babagan iki, Strategi Konten Semalt , Natalia Khachaturyan, nawakake solusi sederhana kanggo masalah sing disorot:

Umume wong sing kerep misunderstand nggunakake tembung kunci ing SEO

Ing 2009, Matt Cutts nerangake yen Google ora nggunakake kata kunci minangka bagian saka algoritma panelusuran. Senadyan bebaya iki, wong-wong wis terus nyalahkake manawa tembung kunci kasebut penting kanggo SEO. Padha terus nggunakake tag meta kunci senadyan kasunyatan sing nyalahgunake Google.com.

Keyword Stuffing

Nalika SEO isih ana ing panggung bayi, ing antarane masalah sing search engine s nyoba kanggo ngatasi karo keyword stuffing. Awalipun, mesin telusur mung bisa fokus marang faktor ing kaca sadurungé dadi cukup canggih kanggo ngatasi faktor-faktor ing layar kayata nggunakake backlink . Kata Kunci ana ing antarane faktor-faktor ing kaca sing bakal digawe para pengembang web ing backend situs web kanthi nggunakake tag meta kunci.

Taktik cepet disalahake dening kegiatan sing dikenal minangka 'kata kunci tembung.' Keyword stuffing salah sijine trik SEO sing digunakake minangka taktik Black Hat. Akeh wong entuk angin carane bisa ngisi akeh kata kunci (sawetara sing ora ana hubungane) ing tag kanggo ngolah visibilitas informasi. Pangguna ora bisa ndeleng kata kunci kasebut, nanging mimpin nyedhiyakake asil panemune ora cetha lan ora akurat.

Tanggepan Google ora nglirwakake tag meta sajrone ngindeks web kanthi bener lan terus nggawe cetha iki. Minangka wong-wong mikir babagan iki minangka mitos, sing bener saka prakara iki yaiku Google ora nggunakake tag meta kunci ing panelusuran web..

Yen Google nglirwakake tag meta, tegese tembung kunci ora bakal ngilangi situs web kasebut?

Bertentangan karo kapercayan populer, tembung kunci sing nglebokake situs web. Minangka tembung kunci sing ngasilake ora ana nilai SEO, iku nambahi kemungkinan ora peringkat. Google wis nemokake cara kanggo nggoleki wangun kata kunci liyane stuffing.

Cutts dikonfirmasi yen mbebasake algoritma Penguin ing 2012 bakal, nyatane, ngurangi rangking situs-situs sing dianggep nglanggar pedoman kualitas sing ana Google. Salah sijine pedoman Google sing wis suwe ditindakake yaiku supaya ora nglebokake tembung kunci. Sampeyan nyatakake 'Aja mbukak kaca kanthi tembung kunci ora relevan.'

Nanging, senadyan Google ora nggunakke tag tembung kunci kanggo tujuan SEO, algoritma iku isih katon kanggo masalah ngisi lan manipulasi.

Taktik kupluk ireng liyane kalebu:

  • Teks sing ora kasat mata. Akeh wong sing nulis tembung kunci ing teks kanthi cocog werna kanthi latar mburi. Ide ing mburi iki kanggo ndhelikake kata kunci iki saka mripat manungsa nanging ora saka mesin telusuran. Luwih-luwih iki, spammers pengarep-arep kanggo nambah relevansi ing peringkat telusuran tanpa ngganti tampilan situs web.
  • Teks lan pranala sing didhelikake. Teks liyane ndhelikake ing gambar utawa nggunakake Cascading Style Sheet minangka alternatif kanggo kata kunci stuffing. Wong nggunakake tag sing nggawe bisa ndhelikake ing browser kasebut nanging tetep bisa diwaca ing mesin pencari
  • Keyword stuffing njaba tag meta kunci. Malah yen sampeyan nggunakake tembung kunci ing tags liyane ing situs web, bisa duwe efek ala ing situs tinimbang nambah peringkat. Tansah keseimbangan antarane nulis kanggo manungsa lan mesin telusur sing nggawe kabeh isi diwaca kanthi alami.
  • Tag duplikat. Nuduhake nalika pangguna replika judhul lan meta nang situs. Google ora ngatonake iki minangka isi sing diulang, saupama anggone relevan. Nanging, iku ngrembuk minangka duplikat lan kanthi mangkono nyaring saka asil panelusuran.

Pundi kita tindak saking mriki?

A pendekatan swara kanggo SEO multi-faceted. Nanging, kabeh iki wis nyedhaki fokus banget ing isi sing diwenehake uga relevansi. Wong kudu ngganti cara nyedhaki SEO lan ngalih saka nggunakake tembung kunci kanggo nggoleki istilah.

November 29, 2017
Ngoptimalake Kapadhetan Keyword Kanthi Expert Saka Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply