Back to Question Center
0

Nggoleki Carane Nggawe Konten Marketing Y SEO Kanggo Nggawe Lokal

1 answers:

El marketing de contenidos es un enfoque de marketing estratégico centrado en la creación y distribución de contenido valioso, relevante y consistente con el targete de atraer y retener a una audiencia claramente definida. El objetivo principal detrás de esto es fomentar algunas acciones de los consumidores que conducen a la rentabilidad.

Iki wis disiapake dening Gerakan de Éxito del Cliente del Servicio Digital de Semalt , Oliver King, uga wis ngupayakake kanggo ngupayakake SEO kanggo ngukur katrangan babagan asil bisnis ing babagan motor lokal lan marketing (contone).

Las PYMES minangka prodhuk lan produser sing ngupayakake kanggo nggedhekake kasedhiyan perusahaan sing ora ana ing panggonan sing bisa ngasilake asil saka motor sing dianggep, sing bakal mbiyantu kanggo nguripake apa sing dikarepake. las marcas establecidas. Los resultados de búsqueda local se han convertido en la herramienta perfecta de identificación de las PYME gracias a la Actualización de Pigeon de Google, que tiene preferencia por las configuraciones de negocios basadas en la localidad cuando la palabra clave de consulta de búsqueda indica la intención local

Investigación de palabras clave

Entuk nggoleki apa wae sing kudu dilakoni ing papan sing wis ditemtokake, ing ngendi wae, sampeyan bakal nemtokake panggonan liya. Las palabras entuk pandhégane putra-putri, kayata ing kategori lan layanan prodhuk, ing situs web utawa ing situs web proprietary descripción del negocio. Nambahake manawa sampeyan ngidini para pelaku usaha supaya bisa ngundhuh lan ngupayakake adhine Bing Ads and Google Adwords.

Pengen dadi salah sijine motivasi lokal sing bisa nggabungake geograpifis ing wilayah sing dikuwasani dening pamarentah kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi cara sing bisa ditindakake dening klien. Kanthi cara iki, sampeyan kudu nyedhiyani kaca lokal ing situs web anyar iki:

  • Instalasi Piscina sobre el suelo Boston
  • Limpieza de piscinas Boston
  • Piscina al vacío Boston

Competidor de Investigación

La investigación de la competencia le permite rastrear la actividad en los resultados de búsqueda. Sawise sampeyan nggunakake piranti sing luwih dhuwur, sampeyan bisa ngupayakake otoritas kompetisi..Nggunakake dhisik situs web Google lan nggawe diagnosa nalika sinau kanggo nemtokake apa sing diarepake sadurunge ana asil lokal. Ora ana cathetan sing bisa ditindakake, ora ana sing ngetrapake informasi babagan kompetisi.

Creando contenido local

Ana wong sing nyambut gawe kanthi gampang nalika mbangun bisnis online ing situs web lan liya-liyane lan mbangun jaringan kanthi kompromi sithik ing sawayah-wayah. Iki minangka basa sing digunakake:

  • Lugar. Ing babagan motor bisa nyuda lan nyedhiyakake layanan geografis sing nyata.
  • Nuwun sewu, sampeyan kudu nggawe barang sing asli lan tiwas samesthine, sanajan bisa uga wis ana. Utang sing disedhiyakake kanggo pitulung
  • Nicho. Yen sampeyan ngetik lan maca artikel iki, sampeyan kudu menehi alamat email kanthi otomatis supaya sampeyan bisa nggunakake alamat email kanthi gampang.

Sampeyan bisa nyedhiyani sawetara format:

  • Páginas de destino locales Dar presencia en las áreas de una empresa donde la empresa tiene suministros pero no la tienda.
  • Guías de temporada.
  • Nggolek dhaptar lokasi. Ora ana barang sing kudu direkam ing omah lan omah ing sawijining omah ing sawijining wektu tartamtu.
  • Participación de la comunidad en eventos caritativos. Ora ana siji-sijia sing bisa nyekel perusahaan tanggung jawab, sing uga nyedhiyakake pendhudhuk kanggo entuk manfaat, yaiku pangarepan lan tanggung jawab.

Pemasaran marketing ora bakal bisa nyedhiyakake pendhapat ing situs web apa wae sing bisa ngupayakake bisnis lan investasi sing bisa dituku. Perusahaan liyane bakal ngupayakake lan ngupayakake penawaran kanggo perusahaan, layanan lan layanan ing perusahaan.

November 29, 2017
Nggoleki Carane Nggawe Konten Marketing Y SEO Kanggo Nggawe Lokal
Reply