Back to Question Center
0

Ngendi wae Ngundakake Content Marketing Sosial lan Media - Tactiek Van Semalt

1 answers:

Yen sampeyan nggunakake tembung SEO, sampeyan bisa nemtokake yen ana sing ora ngerti. Yen sampeyan ora duwe situs web sing gegandhengan, hubungi situs sampeyan kanthi nggunakake situs web sing luwih lengkap babagan situs web. Ing media kasedhiya ing media sosial, sampeyan bakal ngidini sampeyan nulis tembung-tembung ing ndhuwur. Sampeyan wis ngetokake SEO, isi marketing lan media sosial ing tangan sampeyan kanthi manual ing websitestatus saka tukang iklan.

Yen sampeyan duwe pitakonan ing ndhuwur 5 tips, hubungi Andrew Dyhan, Customer Sukses Manager saka Semalt , om uw SEO te verbeteren met marketing content en sociale media.

1. Twitter inhoud telt

Ora ana situs web sing bisa dibandhingaké karo Google liwat situs iki. Sampeyan bisa ngundhuh tweets, supaya sampeyan bisa nggabungake tweets, supaya sampeyan bisa ngundhuh informasi sing durung ana. Sampeyan bakal nemtokake manawa sampeyan bakal nemokake informasi babagan proses sing dienggo ing kabeh informasi lan informasi sing bakal dikirim menyang situs web liyane. Crawler Google ora bakal bisa ngundhuh dhukungan, lan bakal ngetokake akun Twitter ing akun kasebut. Mengko yen sampeyan wis ngerti babagan Twitter lan tweet!

2. Priksa platform sosial media kanggo nyambungake pranala ing ngisor iki

Sawise sampeyan wis ngerti babagan apa wae, sampeyan kudu ngerti babagan apa wae sing ana ing babagan iki, supaya sampeyan bisa nggunakake media sosial kanggo mbantu. Sawise sampeyan ngundhuh situs web kanthi otomatis, sampeyan bakal nemokake situs web sing cocog. Mulane, sampeyan kudu ngupayakake manawa sampeyan ngupayakake kanthi nggunakake teknik black-hat-SEO kanthi peringkat saka situs jejaring sosial. Sampeyan bisa ngupayakake kabeh media sosial kanggo media sosial..Mulane, kita kudu nggawe akun sosial kanggo Facebook, Tweets, Google + 1s, lan liya-liyane.

3. Gebruik babagan media sosial iki wis diajeni

Sampeyan kudu mbusak situs web ing blog. Sampeyan kudu ndeleng platform sosial sosial. Yen sampeyan ora nandhang sangsara, sampeyan kudu ngupayakake sampeyan. Yen sampeyan duwe publiek, sampeyan kudu nganggep manawa sampeyan nganggep genome, nanging sampeyan kudu ngupayakake sampeyan kanthi gampang.

4. Pidato ing Google+

Mlebu menyang profil Google+, kirimake email menyang Google supaya sampeyan bisa ndeleng. Sabanjure milih tembung sing ana gandheng cenenge, kalebu profiel, uga ana ing profesi Google+. Ing ngisor iki sampeyan bakal diwenehake kanthi otomatis ing Google Play, sampeyan bakal diwenehake ing negara sampeyan.

5. Waca liyane ing SEO Situs web

Nggawe situs web ing SEO, nggolek dhaptar situs, mlebu log, mlebu log, lan mlebu log ing kabeh postingan blog. Sampeyan bakal nemtokake manawa sampeyan wis ngerti babagan iki. Zoekmachines zijn nu meer bezorgd over de relevantie van uw inhoud. Nanging sampeyan kudu nglakoni apa sing kudu ditindakake kanthi cepet, supaya sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan bakal ngalami owah-owahan. SEO revolusioner bakal nyedhiyakake kabeh informasi sing diwatesi. Yen sampeyan duwe pitakonan ing babagan iki,

Conclusie

SEO, marketing isi lan media sosial ora sah. Yen sampeyan ora ngetik, sampeyan bakal nemokake jawaban sing luwih akeh tinimbang sampeyan. Sampeyan kudu mbiyantu sampeyan kanthi nggunakake situs SEO ing situs web supaya sampeyan bisa nggunakake situs web marketing strategi.

November 29, 2017
Ngendi wae Ngundakake Content Marketing Sosial lan Media - Tactiek Van Semalt
Reply