Back to Question Center
0

Ngemot Konten Lan Cara Ngaruhi On Panjenengan Situs Peringkat - Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Nglereni isi bisa diterangake minangka tumindak milih isi saka panggonan liyane ing internet lan nerbitake minangka karya dhewe ing situs web panjenengan. Ana akeh situs web metu ana sing ngemot potongan saka situs web liyane. Sawetara situs web bakal milih artikel saka situs web liya lan nerbitaké minangka karya dhewe, nanging wong bakal pindhah menyang situs web.

Prilaku kaya iki nglawan pedoman sing disetel Google uga hukum hak cipta ing Amerika Serikat lan sawetara negara liyane. Paling wong sing isi kothong nyadari yen dheweke nglakoni kesalahan. Dadi, yen sampeyan ora ngandel yen sampeyan ngotot isi, sampeyan mungkin ora.

Strategi Konten saka Semalt , Natalia Khachaturyan, nyatakake yen sampeyan pengin ngindhari isi sing scraped, dianjurake kanggo nggunakake ati-ati nalika nampilake informasi saka situs web liyane. Kadhangkala, webmaster duwe 'feed twitter' utawa 'feed paling anyar' ing sidebar. Sampeyan ora kudu ala. Kanggo kasus paling akeh, nampilake samubarang ing sidebar sampeyan apik. Nanging, yen sampeyan nampilake akeh informasi saka sumber akeh, sampeyan kudu ngilangi pedoman google.

Iki njedulake pitakonan ing ngisor iki, akeh banget? Ora ana jawaban sing spesifik kanggo pitakonan iki, nanging nggawe pangertene sampurna yen isi saka sumber liyane ora kudu ngluwihi 10 persen isi web sampeyan Conto sing apik yaiku blog khas sing ngemot sidebar warta, yen blogmu uga cendhak, mula sampeyan bakal duwe isi luwih akeh tinimbang blog sampeyan.

Coba kepiye carane search engine bakal ndeleng kaca kasebut. Bakal nyimpulake yen sebagian besar kaca diisi karo isi sing ora asli, utawa isi ulang kaya footer lan logo. Akibaté, sampeyan kaca web bisa uga ora dianggep minangka sumber gedhe kanggo subyek isi kasebut.

Sampeyan kudu ngerti yen Google wis mbatesi sawetara conto apa sing dianggep bakal dikorbanake. Umpamane, situs web sing nyalin lan republik ulang isi saka situs web liya tanpa nambahake isi apa wae utawa nilai sing dianggep minangka scrappers isi. Padha ditrapake kanggo situs sing nyalin isi saka situs web liyane lan banjur ngowahi kanthi maneka warna, mungkin kanthi ngganti sinonim lan banjur medhot maneh. Iku uga nyoba kanggo ngowahi isi nggunakake teknik otomatis kayata spinner artikel.

Kajaba iku, sawetara situs bisa ngasilake feed isi sing tetep saka situs web liya tanpa nyedhiyakake pangguna kanthi maneka wujud organisasi utawa keuntungan. Iki nglanggar pedoman Google lan bisa dihukum banget.

Isi scraping ora mung mandheg ing isi tulisan. Bab iki uga ditrapake kanggo isi sing kasedhiya kayata gambar, video lan media liyane. Ngono, sawetara situs web bisa nampilake konten iki saka situs web liya tanpa kudu nambahake nilai substansial marang pangguna. Iki uga bisa disiksa banget dening mesin telusur. Iku mung bakal ngrusak peringkat sampeyan ing mesin telusur, tinimbang mbantu.

November 29, 2017
Ngemot Konten Lan Cara Ngaruhi On Panjenengan Situs Peringkat - Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply