Back to Question Center
0

Nataliya, Pakar Semalt, Presents Dasar SEO Praktik

1 answers:

SEO minangka aspek penting saka marketing internet, lan dadi luwih gedhe lan luwih rumit saben dina. Ora ana sing bisa ngaku ngerti kabeh babagan SEO supaya aja kuwatir yen ngerti sethithik babagan yen sampeyan lagi wiwit. Siji bab mesthine manawa luwih becik sampeyan ngoptimalake situs web sampeyan, kasempatan sing luwih apik wis ditingkatake banget dening mesin telusur lan luwih saka keuntungan bisnis online. Dadi, apa sing paling praktis SEO dasar?

Nataliya, Semalt SEO Specialist, nerangake menawa tag meta nggambarake halaman sampeyan karo para pencari. Wong kudu duwe tembung kunci lan katrangan sing paling apik. Tag meta descriptive lan optimized ora mung njaluk situs sing didaftar ing kaca asil panelusur (SERPs) nanging uga gampang kanggo sampeyan ngelingi situs lawas sampeyan. Nanging, luwih apik kanggo dicathet yen mesin telusur kaya Google ora nganggo tag meta kanggo ngindeks. Tulis label meta sing paling apik kanggo manungsa lan ora kanggo mesin telusur. Nggawe tag sing bakal diwaca mangertos amarga ana hubungane karo apa sing digoleki.

"Content is king." Sampeyan mbokmenawa krungu frasa sing gegandhengan karo SEO. Iku salah siji saka pedoman paling awal kanggo nggawe isi apik kanggo para rawuh. Konten gedhe kanggo manungsa lan mesin telusur sing kudu berkualitas tinggi lan unik. Iku menarik situs-situs liyane sing nyambung menyang sampeyan, saéngga menehi sampeyan akeh backlinking kesempatan.

Nyedhiyani pembaca karo apa sing dikarepake kanthi tepat, jelas lan akurat. Ana apa-apa sing bakal ngalangi wong-wong mau saka mili menyang situs sampeyan lan ngrujuk marang kanca-kanca kasebut..Yen sampeyan ngedol barang utawa layanan, entuk akeh wong ing situs sampeyan minangka goal intermediate sing penting. Nalika situs sampeyan tansah sugih ing isi, obyèk kasebut ora bakal dadi salah sawijining masalah sing paling akeh. Nalika sampeyan nggawe isi, gunakake tembung kunci apik. Nyebarake tembung kunci ing judhul, tag header, jangkar, lan bagean liyane ing kabeh nulis.

Sampeyan bisa nandur modal luwih akeh babagan carane nggawe kualitas, lan sampeyan bakal nemtokake banget saka usaha kasebut.

.htaccess kudu diset kanthi bener. Sampeyan bisa nindakake setelan dhewe utawa entuk profesional kanggo nindakake kanggo sampeyan. Sawise sampeyan wis mutusake cara sampeyan pengin URL sampeyan, tetep karo format kasebut. Sampeyan mung bisa www utawa non-www URL supaya Google ora ndeleng kaca sampeyan minangka duplikat. Yen sampeyan duwe format URL loro, Google ora bakal ngukum sampeyan, nanging sampeyan kudu menehi pangalihan saka www URL menyang URL non-www (sing gampang ditindakake). Sampeyan bisa nelusur kaya "redirecting requests to non-www URL" lan sinau kabeh sing perlu dilakoni.

Sampeyan uga kudu ngatur file robots.txt kanthi bener. Sampeyan bisa uga nggumunake yen file teks cilik iki bisa nyebabake jatah situs sampeyan. A file robots.txt nuntun crawler Google lan robot-robot liyane ing kaca sing sampeyan ora pengin 'crawled.' Yen sampeyan ora pengin gambar dicantheake dening mesin telusur, sampeyan nggunakake file robots.txt kanggo mblokir. Cetha, sampeyan ora pengin nggawe kesalahan nalika ngatur file robots.txt sampeyan. Kesalahan prasaja bisa mblokir halaman web paling penting lan tetep metu saka jaring.

Iki minangka praktik SEO paling penting lan kabeh mau diklasifikasikake minangka praktik SEO situs, lan ana praktik mati sing ora liya kayata promosi lan bangunan backlink . Biasane, sampeyan miwiti nganggo SEO ing situs lan gawe mbangun situs sing wis dioptimalkan.

November 29, 2017
Nataliya, Pakar Semalt, Presents Dasar SEO Praktik
Reply