Back to Question Center
0

Masalah sing Bisa Dumadi nalika Duplikasi Isi - Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt Nerangake Cara Ngatasi Masalah

1 answers:

Isi duplikat yaiku jinis isi sing katon ing web saindenging macem-macem panggonan, lan yen artikel sing padha katon ing situs web sing beda, peringkat situs bakal ngurangi, lan bisa diwilang dening Google. Iku aman kanggo ngomong sing duplikat isi bisa nemen impact Panjenengan search engine , peringkat. Nalika ana luwih saka siji isi ing internet, Google lan mesin telusur liyane bakal ora seneng lan bisa nemtokake kanggo push situs kasebut ing sangisore kompetisi.

Apa materi duplikat utawa disalin?

Khachaturyan Nataliya, Semalt Strategi Konten, nerangake yen kanggo mesin telusur, duplikat utawa isi disalin menehi telung masalah utama:

  • Dheweke ora bisa mangerteni versi apa isi kudu dirangkul lan siji kudu dilarang.
  • Dheweke ora ngerti babagan apa arep ngarahake metrik link menyang situs web tartamtu utawa tetep ing versi sing beda.
  • Mesin sing ora bisa ngerteni versi versi apa sing kudu ditingkatake kanggo asil query.

Kanggo webmaster lan blogger, duplikat isi bisa uga nyebabake macem-macem masalah

  • Iku menehi pengalaman pangguna sing kurang apik, lan mesin telusuran dipeksa ngukum pirang-pirang situs web sanajan sampeyan penerbit asli artikel tartamtu.
  • Kanggo nyedhiyakake pengalaman panelusuran sing luwih apik, Google bakal nuduhake beda versi isi sing padha lan bakal dilebokake visibilitas kabeh potongan duplikat.
  • Equity link uga diencerke kaya situs web liyane sing wis nyalin konten kanggo mbangun pranala menyang situs web dhewe. Iki bisa nimbulake dampak negatif ing tampilan konten sampeyan ing asil mesin telusur .

Carane aku ndandani isi duplikat?

Ngowahi isi duplikat utawa disalin nalika sampeyan mbenerake kabeh masalah ing isi sampeyan lan copot liwat Copyscape sadurunge diterbitake ing internet. Saben sampeyan nemokake salinan konten ing macem-macem situs web, sampeyan kudu nglaporake menyang Google utawa ngontak administrator situs kasebut supaya isi duplikat dibusak sadurunge kasep lan Google nemtokake bakal ngukum situs sampeyan.

Cara pangalihan 301

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa nglawan isi duplikat kanthi ngatur 301 pangalihan saka kaca duplikat menyang isi asli sampeyan. Nalika kaca-kaca sing beda-beda disambung bali menyang URL sing padha, bakal kanthi otomatis mandhegake saingan lan ora nggawe relevansi ing mangsa ngarep.

The Rel = "canonical" method

Pilihan liyane dijenengi metode rel = canonical. Ngidini Google, Bing lan Yahoo ngerti yen kaca web sampeyan kudu dianggep bener lan kaca-kaca sing padha kudu dianggep minangka duplikat. Ayo kita nyedhiyani sampeyan yen atribut rel = kanonik minangka bagéan saka kode HTML kaca web sampeyan.

Cara liya kanggo nangani isi duplikat

Sampeyan kudu njaga konsistensi nalika ngembangake pranala internal ing situs sampeyan. Nalika sindikasi konten, sampeyan kudu nggawe manawa situs sindikasi wis nambahake pranala menyang konten asli lan ora ana variasi ing URL. Kanggo ngoptimalake proteksi situs sampeyan lan nyimpen konten sampeyan supaya ora disalin ing internet, sampeyan bisa nambah pranala rel = kanonik kanggo kabeh kaca web.

November 29, 2017
Masalah sing Bisa Dumadi nalika Duplikasi Isi - Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt Nerangake Cara Ngatasi Masalah
Reply