Back to Question Center
0

Lalu Lintas Langsung Utawa Cara Nambah Google Analytics Panjenengan - Semalt Expert

1 answers:

Lalu lintas langsung minangka URL tartamtu sing diweruhi wong langsung utawa liwat tetenger browser. Google Analytics lan kabeh sistem analytics web gumantung marang basa HTTP saka header dikenal minangka referrer kang ngarahake kedhaftar menyang kaca web sing cocog. Yen jumlah lalu lintas langsung luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake, kemungkinan sing spammers wis mencet akun Google Analytics. Nanging yen lalu lintas langsung nuduhake nganti sepuluh persen data, banjur kasebut sawetara normal, lan sampeyan ora kudu kuwatir bab iku. Artem Abgarian, Semalt Success Manager Customer Senior, percaya yen salah siji cara sing paling apik kanggo ngurangi lalu lintas langsung palsu yaiku menehi tagihan kampanye lan ngontrol jumlah pengunjung ing situs web sampeyan. Kanthi proses iki, lalu lintas kampanye lan kunjungan langsung bakal digandhengake karo sumber sing bener, ora ana papan ing ngendi wae lalu lintas.

Apa Lintas Langsung?

Yen ana wong ngetik jeneng domain ing browser lan nggunakake tetenger kasebut kanggo ngakses situs sampeyan, sampeyan bakal nemokake lalu lintas langsung. Iku penting kanggo ngelingi yen sesi langsung bisa kedadeyan kapan lan akun Google Analytics bakal mriksa yen lalu lintas langsung sah utawa ora. Sawetara kedadeyan liyane kalebu:

  • Ngeklik ing tautan email gumantung panyedhiya layanan
  • Ngeklik link saka Microsoft Office utawa file PDF
  • Ngakses situs web saka URL sing cendhak
  • Ngeklik link saka aplikasi media sosial seluler kaya Twitter lan Facebook. Sebagian besar aplikasi telpon ora ngliwati informasi referrer..
  • Priksa situs sing ora aman (HTTP) lan mbandhingake karo situs aman (https). Ing kahanan kaya mengkono, situs aman sampeyan ora bakal bisa ngirim referrer menyang situs web sing ora aman.

Lalu lintas langsung nduweni kemampuan kanggo nyakup sumber sing beda, lan kunjungan tansah direkam ing akun Google Analytics.

Nganyari Lintas Langsung

Yen sampeyan aran lalu lintas sing ditampa situs sampeyan ora nganti tandha, salah sijine cara kanggo alamat kasebut nambah parameter pérangan utawa URL tag ing kampanye tartamtu. Umpamane, sampeyan bisa kanthi gampang nyegah lalu lintas saka spam ngubungake kanthi nambahake paramèter sing cocog sing mesthine kabeh mau saka kampanye tartamtu muncul minangka email ing akun Google Analytics.

Nerangake Lintas Langsung menyang Klien Panjenengan

Yen sampeyan nemokake yen lalu lintas langsung munggah, sampeyan kudu nerangake menyang pelanggan kanthi conto sing tepat. Cetha lan transparan babagan fakta yen data saka sembarang sumber bisa rampung ing buckets langsung. Sampeyan kudu menehi katrangan cekap sing beda-beda sing bisa nyebabake Direct, kayata email, mesin telusur s utawa backlinks karo situs web https. Kemungkinan informasi kasebut bakal nggawe customer sampeyan ora bahagia, nanging sampeyan ora kudu ngapusi wong lan kudu mbayar manungsa waé kanggo nampa lalu lintas organik saka Google, Bing, lan Yahoo.

Kesimpulan

Iku bener yen lalu lintas langsung minangka kutukan kanggo profesional analytics. Nanging sampeyan bisa njupuk langkah sing tepat kanggo nangani masalah iki lan bisa gawe marem pelanggan kanthi cara sing luwih apik. Priksa manawa sampeyan kanthi rutin mriksa akun Google Analytics lan ngupayakake sumber lalu lintas.

November 29, 2017
Lalu Lintas Langsung Utawa Cara Nambah Google Analytics Panjenengan - Semalt Expert
Reply