Back to Question Center
0

Kaweruh Nganggo Keyword Stuffing dening Ahli Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Ing paling kampanye SEO, nggunakake tembung kunci bisa nulung peringkat situs web dhuwur ing search engine s. Nanging, ana watesan panggunaan tembung kunci, minangka panggunaan sing gedhe banget diarani keyword stuffing. Panganggoan kata kunci ora wajar yaiku teknik SEO kupluk ireng sing wis digunakake sajrone dekade sing kepungkur. Liyane, Google wis nganyari algoritma Penguin kanggo ngilangi cara ilegal kaya sing dikepengini lan tembung kunci iki ora bisa mbantu online. Saliyané, Strategi Kontèn Semalt , Natalia Khachaturyan, nyatakaké yèn tèknik kasebut ningkataké risiko situs web nandhang hukuman pangkat uga deindexation.

Kenapa Kata Stuffing ora apik

Isi relevansi wis dadi faktor peringkat anyar Google menehi prioritas. Kanthi tembung kunci, sampeyan cenderung kalebu kakehan konten sing bisa utawa ora cocog kanggo pangguna. Nampilake banget akeh tembung kunci bisa nggawe konten tetep ora migunani kanggo target pamiarsa. Ora ana wong sing nggolek situs web kanggo tetep ing kaca yen isi kasebut ora ngrampungake niat dhisikan.

Paling bisnis ora nganggo tembung kunci sing gedhe banget saiki amarga cara iki ora maneh dibayar minangka metode peringkat. Menapa malih, menawi isi punika mboten relevan, wektu engagement ing situs web sampeyan dados kurang.

Keyword Stuffing in action

Nemtokake nggunakke sawetara tembung ing kaca web kanthi gampang. Saben sampeyan nemokake tembung apa wae, situs web paling dhuwur kudu menehi informasi sing cocog. Sawetara conto wong nggunakake tembung kunci kalebu:

  • Unggah kalebu jeneng panggonan lan kutha-kutha ing area situs sing nyoba pangkat..Iki tembung nyoba kanggo spam panganggo SEO search engine lokal.
  • Dhaptar akeh nomer telpon sing ora duwe nilai kanggo isi utawa domain ing tangan.
  • Cara ora wajar saka mbaleni statement. Kayata, "kita duwe roses abang sing cocog karo kebutuhan mawar wungu ing rezim mawar abang iki kanggo mawar abang." Mawar abang sing abang kanthi akeh mawar. "

Carane nemokake kata kunci stuffing?

Salah siji cara kanggo ngerteni tembung kunci ngisi iku kanthi nggayuh isi web. Ing kasus-kasus sing paling umum, situs web kanthi kata kunci sing ngemot jero bisa ngemot informasi sing ora relevan karo tembung kunci. Webmaster liyane cenderung migunakake isi sing didhelikake kalebu kata kunci sing diisi. Ing kasus iki, webmaster kaya utawa nganggo huruf cilik, sing katon ing werna sing padha karo warna latar mburi.

Sampeyan bisa nyorot kabeh kanggo mbabarake tembung kunci sing didhelikake. Ngontrol kendhali + A tombol nyorot kabeh isi web. Nglebokaké isi kasebut dadi dokumen pangolah tembung penting. Sawetara wong bisa nganggo warna sorotan sing padha karo latar mburi, supaya bisa dingerteni.

Kesimpulan

Kanggo bisnis e-commerce apa wae, nyusun kampanye pemasaran digital sukses bisa dadi strategi sing apik. Akeh perusahaan nggawe akeh sales online nggunakake cara kaya SEO. Ing pendekatan paling SEO, tembung kunci riset minangka cara standar kanggo njupuk istilah sing bisa digoleki kanggo digunakake ing situs web. Teknik iki nyedhiyakake pangkat situs dhuwur ing SERP saka frasa tartamtu kasebut. Nanging, panggunaan kata kunci sing ngapusi kanggo ngapusi mesin telusur bisa nyebabake denda kaya deindexation. Wong kudu ora nggunakake tembung kunci minangka cara marketing digital.

November 29, 2017
Kaweruh Nganggo Keyword Stuffing dening Ahli Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply