Back to Question Center
0

Kabeh Kedadean: Google Maps Сomo O Novo Formulário De Marketing De Mídia Social

1 answers:

Yen sampeyan ndeleng, Google Plus bakal ngetik informasi utama minangka informasi babagan bisnis perusahaan. Boten, Google My Business lan situs web kanggo perusahaan. Nanging, sampeyan bisa nggunakake Google Maps kanggo nggunakake kaya iki. Nggawe situs web SEO ing Google Maps minangka salah sijine situs web. Perusahaan uga nduweni tanggung jawab minangka pamrograman kanggo marketing babagan produk Google Maps.

Google Maps ora nduweni fasilitas kanggo situs web, nanging uga akeh situs web sing nyedhiyakake pengunjung. Minangka tradhisi pamasaran marketing sosial (SMM) bisa digunakake ing Google Maps, nanging uga bisa ngrembaka. O Google Maps bakal ngidini sampeyan nggabungake kelas ing kelas.

O gerente de sucesso do cliente da Semalt , Nik Chaykovskiy, senadyan kasedhiya ing Google, bakal ngetokake rasio kanggo klien.

Visão geral de um negócio em mapas

Yen sampeyan duwe informasi, sampeyan bakal nampa informasi babagan lokal, kelas bisnis, bisnis lan foto lan perusahaan. Sing paling penting, bakal nyedhiyakake informasi, kayata foto, pratelan sing diwenehake, klasifikasi kanthi gratis, categoria de negócios lan pranala kanggo direção de localização física. Ing ngisor iki kita ngowahi Google kanggo ngowahi manawa kita bisa ngowahi informasi babagan:

  • Salvar recurso. Dipun umpamaken wonten ing situs utawi ngrujuk ing referensi.
  • Fitur Karakter. Iki kalebu informasi sing luwih dhuwur babagan bisnis sing padha karo kategori lokal lan lokal. O kaya Google nggoleki 80% wong sing ngupayakake kanggo ngundhuh teléfono celphone..
  • Enviar kanggo Meu Telefone. Piranti sing digunakaké kanggo Google entuk manfaat saka Google supaya bisa ngowahi link menyang lokal bisnis.
  • Compartilhar. Ana permalink kanggo ngundhuh lan nggunakake informasi sing digunakake kanggo macem-macem panggonan. Sampeyan bisa ngundhuh pranala menyang pranala ing ngisor iki minangka Google.

O kaya ing sosial Google Maps

Sampeyan bisa ngaplikasi foto kasebut. Iki bisa digunakake kanggo nggawe foto sing luwih lengkap. Nggawe program khusus kanggo ngapikake proyek. Mengko sampeyan bakal bisa ngundhuh apa wae sing kudu dilakoni. Ing babagan iki, ana wong sing nduweni kepenginan ing babagan kepribadian, "

Kanthi bisnis perusahaan, perusahaan ora bisa ngupayakake perusahaan minangka perusahaan. Minangka tambahan, sampeyan kudu ngunggah gambar kanggo nggoleki gambar sing dikarepake. Sawise sampeyan bali maneh, sampeyan bakal bisa nggabungake kabeh babagan bisnis. Minangka perusahaan sing ngetutake dhuwit kanggo perusahaan sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur tinimbang perusahaan.

Conclusão

O Google Maps bakal nyedhiyakake Google Plus Lokal. Kangge, Google mbangun bisnis lokal kanggo perusahaan sosial. Ing wektu iki, Google bakal nggabungake Google kaya sing padha karo Google kayadene ora ana algoritma ing Google. O Google Maps ora bisa ngowahi sosial, nanging uga bisa ngupayakake marketing babagan marketing. Contone, sampeyan bisa nemokake kasempatan kanggo nyedhiyakake bisnis lan layanan ing wilayah lokal. Nggawe situs web nggunakake label meta tags lan subdomains lan localizados e pagos. Google Google bakal ngerteni apa sing ora bakal ditindakake ing babagan SEO lokal, kayata bisnis perusahaan kaya kelas lokal kanggo geográfica. Ing kasunyatan kasebut, Google bakal ngetokake marketing ora mung minangka pamrograman.

November 29, 2017
Kabeh Kedadean: Google Maps Сomo O Novo Formulário De Marketing De Mídia Social
Reply