Back to Question Center
0

Islamabad Expert Saka Semalt: Apa Spam Referrer Apa Lan Cara Stop It

1 answers:

Google Analytics minangka salah sawijining layanan web analytics sing paling berpengaruh, migunani, lan misuwur nganti saiki. Iku laporan lan nglacak lalu lintas situs web lan nyedhiyakake alat analisis kanggo marketing lan tujuan SEO. Iku aman kanggo ngucapake yen Google Analytics saiki minangka layanan tracking paling apik lan paling dipercaya ing internet. Sayange, spammers wis nggoleki cara ngopi lalu lintas menyang situs web dhewe nggunakake akun Google Analytics lan situs web sampeyan.

Lalu lintas dianggep minangka faktor paling penting nalika ngevaluasi kinerja lan peringkat situs web. Lintas situs sing luwih penting sampeyan ditampa, sing luwih dhuwur bakal dadi kesempatan kanggo entuk keuntungan saka bisnis online. Ana pirang-pirang hal sing mempengaruhi kualitas lintas situs web panjenengan .

Kanggo nemtokake situs web sampeyan nampa lalu lintas sing kualitas utawa ora, sampeyan kudu ngelingi bab-bab ing ngisor iki sing ditindakake dening Nelson Grey, ahli top saking Semalt .

Apa lalu lintas palsu?

Lalu lintas sing palsu utawa palsu ditemokake dening laba-laba, crawler, lan bot, lan lalu lintas nyata sing asal saka interaksi manungsa. Ing akun Google Analytics, lalu lintas sing palsu uga bakal direkam minangka asli, lan spammers bisa kanthi gampang ngupayakake laporan Google Analytics karo tampilan kaca, acara, tembung kunci, layar, lan transaksi. Kanggo maksud iki, bakal mbutuhake ID properti Google Analytics.

Spam pan referrer lan cara nyebabake akun Google Analytics

Referrer iku jinis pranala sing dituduhake liwat header HTTP nalika browser web sampeyan navigasi saka siji situs menyang situs liyane. Informasi kasebut bakal dilacak ing akun Google Analytics lan menehi laporan akurat babagan sapa penonton lan cara wong-wong mau sesambungan karo situs sampeyan. Iku aman kanggo nyatakake yen spam panuntun bakal ngilangi laporan Google Analytics kanthi efek sing gumantung karo ukuran situs web sampeyan. views, spam referrer ora bakal nggawe masalah utama kanggo sampeyan, lan yen sampeyan duwe situs web cilik utawa menengah, kemungkinan sing Google, Bing, lan Yahoo ora nambah mesin telusur . 11) peringkat amarga spam referer

Spammers nindakake perkara sing padha karo akun Google Analytics kanthi bantuan bot lan laba-laba. Padha tujuan kanggo narik kawigaten sampeyan menyang situs web, ngasilake persil saka klik lan tayangan kaca.

Cara ndeteksi lan ndandani spam referer

Kanggo ndeteksi lan ndandani spam referrer, sampeyan kudu navigasi menyang laporan ngubungake akun Google Analytics lan ngganti tanggal kanggo telung sasi pungkasan. Mengkono, sampeyan bakal weruh sing tingkat bouncing bakal miwiti nurun karo wektu lan kualitas lalu lintas bakal ditingkatake kanthi otomatis. Pangiriman karo 15 utawa luwih sesi bakal entuk tingkat bouncing saka 0% utawa 100%. Yen sampeyan ora ngerti carane ndeteksi lan ndandani, menyang akun Google Analytics lan nggawe filter manual sing bisa nambah jeneng domain sing curiga.

Sawise sampeyan wis ngidentifikasi spam referrer, sampeyan kudu ngalangi situs kaya darodar.com sedhéngana supaya ora ngunjungi situs web sampeyan maneh. Wiwit kunjungan dijadwal ing log server lan laporan Google Analytics, sampeyan uga bisa ngowahi file .htaccess. Kunci kanggo mblokir spam referrer yaiku ngakses situs curiga lan nyaring. Sampeyan kudu ngupdate file .htaccess kanthi rutin kanggo njamin safety situs sampeyan.

November 29, 2017
Islamabad Expert Saka Semalt: Apa Spam Referrer Apa Lan Cara Stop It
Reply