Back to Question Center
0

Internal Links Apa Apik Kanggo Sawetara Iku, Nanging Ora Kanggo Ngoptimalake Situs Panjenengan! -SEO dening Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Pranala internal penting ing ngewangi pangguna kanggo nggoleki saka siji kaca situs web menyang situs liyane. Padha muter peran penting ing panampil pengalaman sing kohesif. Pranala kasebut ngawasi loro tujuan utama ing optimasi search engine (SEO). Pisanan, pranala internal tanggung jawab kanggo proses mesin proses panemuan kaca ing situs web sampeyan. Uga, kualitas pranala ing kaca sampeyan mbantu nglebokake kaca. Jumlah pranala internal kualitas sing diarahake menyang kaca nyedhiyakake mesin telusur babagan carane cocog kaca kasebut.

Strategi Konten saka Semalt , Natalia Khachaturyan, nerangake yen pranala internal pindhah saka siji kaca menyang domain liyane sing ngewangi sampeyan navigasi situs kasebut. Wong-wong uga duwe tanggung jawab kanggo mbangun hirarki gumantung marang pentingna informasi sing dianakake ing situs web sing diwenehake. Iki uga mbantu nyebarake daya peringkat ing situs kasebut.

Kanggo peringkat SEO dhuwur, mesin telusur kudu ndeleng isi lan kualitas kata kunci lan cara sing digunakake. Kanggo nggawe gampang, mesin telusur kudu mbutuhake struktur pranala sing bisa didelok sing mbantu nelusur jalur situs kanggo nemokake kabeh kaca situs web. Kesalahan paling awon sing paling situs web nggawe ndhelikake pranala utama utawa ngubur kanthi cara sing mesin telusur ora bisa ngakses. Iki nyegah kaca-kaca kasebut didaftar ing indeks search engine. Kaca-kaca kasebut uga ngandhut isi lan tembung kunci sing apik, nanging Google ora bakal ngakoni, saéngga ora menehi kontribusi marang peringkat situs sampeyan.

Struktur situs web paling apik yaiku kanthi jumlah minimal pranala ing homepage lan kaca-kaca liyane. Iki ngidini daya peringkat duwe aliran apik ing saindhenging situs sing ngoptimalake potensial peringkat saben Kanggo nggayuh iki, sampeyan kudu migunakake struktur URL tambahan lan pranala internal. Format iki bisa dimangerteni kanggo mesin telusur kaya sing gampang dienggo, lan laba-laba search engine ngindeks kabeh kaca kanggo nyiapake peringkat kasebut. yaiku alasan kenapa sawetara kaca bisa digolék sahingga ora ana indeks sing kalebu:

  • Keperluan formulir
  • Iki kalebu unsur-unsur dhasar kayata menu gulung utawa survey lengkap. Wangun iki bisa ngalangi laba-laba panelusuran saka ngakses pranala utawa isi sing ora bisa dideleng ing mesin panelusur.

  • Pranala sing mung bisa diakses liwat kothak panelusuran internal
  • laba-laba ora nemokake isi sing didhelikake ing tembok kothak panelusuran, lan kanthi mangkono, kaca kasebut ora bakal diindeks.

  • Un-Parseable JavaScript
  • Paugeran kasebut bisa uga ora bisa ditemokake, lan ing kasus iki mesin telusur ora ana hubungane. Mulane, sampeyan kudu nganggep pranala HTML standar tinimbang tautan nganggo JavaScript.

  • Pranala ing plug-in
  • Pranala iki ora bisa diakses dening mesin pencari.

    Yen kaca-kaca kasebut diblokir dening robot.txt utawa tag Meta robot

    Robot Meta lan robot robot kasebut mbatesi laba laba saka ngakses kaca tartamtu.

    Pranala sing ana ing kaca kanthi pirang-pirang tautan

Iki bakal ngurangi watesan nyusup ing mesin telusuran. Mulane, wicaksana kanggo mesthekake yen saben kaca nduweni maksimal 150 kaca manawa sampeyan bakal nyegah sawetara kaca saka crawled.

Ngilangi incidences sing kasebut maksimalake kemampuan labah-labah panelusuran kanggo nyusup menyang kabeh kaca supaya bisa diindeks kanggo ranking SEO. Priksa manawa sampeyan nemtokake faktor kasebut nalika nggawe pranala internal.

November 29, 2017
Internal Links Apa Apik Kanggo Sawetara Iku, Nanging Ora Kanggo Ngoptimalake Situs Panjenengan! -SEO dening Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply