Back to Question Center
0

Expert Semalt Ngerti Cara Blokir Referrer Spam Kurang 10 Minit

1 answers:

Panelusuran cepet spam panuntun blok bakal ngasilake luwih saka 500.000 asil. Wis dadi masalah utama, lan webmaster prihatin babagan akun Google Analytics. Sawetara wong wis nerbitake tulisan, tutorial, lan panuntun babagan carane mblokir spam referrer nanging sampeyan pancene kudu sumber daya teknis kanggo nambah pangkat sakabèhé situs ing asil mesin telusur .

Yen sampeyan ora ngerti wewelak sing diarani minangka spam ngubungake, Frank Abagnale, pakar ndhuwur Semalt , njamin yen iki spam hantu sing ora ngunjungi situs web nanging tansah katon ing akun Google Analytics sampeyan ing wangun klik.

Spam pan referensi dirancang kanggo ngganggu akun Google Analytics lan nduduhake pranala rujukan saka situs kasebut kanthi spambot. Tombol-kanggo-situs web, free-social-buttons.xyz, lan darodar.com yaiku sawetara pelanggar utama. Kabeh domain kasebut bakal muncul ing lapuran Google Analytics lan pangarep-arep sampeyan bakal ngunjungi pranala afiliasi.

Ana rong alasan utama ngapa spam ngubungake masalah gedhe. Kaping pisanan, padha curiga, lan cendhak mirip data Google Analytics. Situs web monster kaya Pak Porter lan BBC ora bakal kepepet dening spam ngubungake amarga akeh pengunjung saben dina..Ing kontras, situs web lan blog sing relatif anyar bisa nganti patang puluh nganti sèket sasi saben dina. Iku impact gedhe ing analisis marketing lan bisa kompromi kualitas lalu lintas wiwitan menyang gedhe. Kapindho yaiku menawa kunjungan referral spam bakal ngusul server lan sumber daya ing bab-bab sing sampeyan ora ngerti. Paling penting, sampeyan ora bakal ngerti yen spam ngubungake saiki ana ing akun Google Analytics minangka hit sing tansah direkam minangka normal.

Cara mblokir spam ngubungake ing Google Analytics:

Sampeyan bisa kanthi gampang mblokir spam ngubungake ing akun Google Analytics nganggo langkah-langkah sing gampang.

Langkah # 1 - Pindhah menyang admin> Filter-filter bagean ing dashboard Google Analytics lan nambah Filter anyar. Aja lali jeneng filter sampeyan minangka darodar.com.

Langkah # 2 - Pilih jeneng sing wis ditemtokake nalika situs web curiga wis ditambahake menyang filter. Kita saranake sijine jeneng domain bebarengan karo subdomains utawa siji filter.

Langkah # 3 - Aja lali nyimpen setelan sadurunge nutup jendela. Sampeyan bisa ngulang proses kanggo saben domain utawa subdomain anyar.

Sampeyan kudu mbudidaya yen sampeyan nggunakake segmen beda kanggo laporan sampeyan, ora bakal nyakup spam ngubungake lan sampeyan kudu nambah saben individu. Gunakake opsi segmen mung yen sampeyan pengin mbusak paling spam ngubungake saka situs web ukuran gedhe. Saiki, ora ana solusi sing kasedhiya karo 100% asil akurat amarga paling cara njamin kanggo mblokir mung 99% spam ngubungake. Yen solusi kasebut ora bisa kanggo sampeyan, luwih becik kanggo ngowahi file .htaccess utawa nggoleki solusi liyane ing media sosial.

November 29, 2017
Expert Semalt Ngerti Cara Blokir Referrer Spam Kurang 10 Minit
Reply