Back to Question Center
0

Expert Semalt Kanggo Ngilangi Spam Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

Yen sampeyan nggunakake akun Google Analytics kanggo situs web, sampeyan bisa uga ngerteni akeh lalu lintas sing teka saka copyrightclaims.org, get-free-social-traffic.com, floating-share-buttons.com, oo-6 -oo.com, free-traffic.xyz, lan domain sing padha sing terus muncul ing stats sampeyan. Situs web curiga iki tetep ngirim lalu lintas sing palsu lan dikenal minangka spam referer.

Spam pan referral nyasarake para webmaster lan blogger ngunjungi situs lan kaca dhewe minangka referrer, ngasilake bathi kanggo awake dhewe lan ningkatake peringkat situs ing asil panelusuran .

Jack Miller, Manajer Karyawan Sukses Senior Semalt , nyedhiyakake sawetara masalah ing babagan iki.

Kabeh pitunjuk palsu kanthi sifat sing kasebut ing ndhuwur diarani minangka referral omong kosong. Minangka pengusaha, sampeyan kudu ngerti carane mbedakake pitunjuk palsu saka lalu lintas sah supaya sampeyan bisa ngendhegake bot-bot saka crawling situs sampeyan ing internet. Yen bot-bot ing njerumu tetep ngrusak situs sampeyan, kemungkinan sing ranking bakal kena pengaruh lan jejak bakal tetep ana ing akun Google Analytics sampeyan.

Carane spam spam lan spam layanan ngubungake?

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngira-ngira pinten tampilan kaca, lan laporan iki ana ing akun Google Analytics. Nalika kaca mbukak, kode tracking ngirim panjalukan menyang google-analytics.com/collect kanggo ngumpulake informasi babagan tampilan kaca. Referensi Protokol Pengukuran nyedhiyakake informasi sing akurat babagan apa sing ana ing situs sampeyan.

Yen pengunjung asli ora ngunjungi situs sampeyan, akun Google Analytics ora nuduhake asil akurat lan tingkat pentas sampeyan senajan sen persen. Ing kahanan kaya mengkono, mung informasi sing kudu sampeyan mangerteni yaiku ID Properti sampeyan, sing gampang digambar kanthi nyisipake kode ing ngisor iki.

[dibusak]

Fungsi (i, s, o, g, r, a, m) {i ['GoogleAnalyticsObject'] = r; i [r] = i [r]

(i [r] .q = i [r] .q || [])..(argumen), i [r] .l = 1 * anyar Tanggal ; a = s.createElement (o),

m = s.getElementByTagName (o) [0]; a.async = 1; a.src = g; m [sing wis dibusak] .insertBefore (a, m)

}) (window, document, 'script', '// www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga ('create', 'UA-XXXX-Y', 'auto');

ga ('send', 'pageviews');

[dibusak]

Kene kita duwe dhaptar domain sing digunakake minangka arahan referral:

  • blackhatworth.com
  • hulfingtonpost.com
  • darodar.com
  • manungsa wikipedia.org
  • o-o-6-o-o.com

Efek saka referer spam

Spam panrima mbutuhake peran penting kanggo ngurangi akurasi situs lan ngrusak reputasi sakabèhé ing internet. webmaster asring sumelang bab kualitas lalu lintas situs web sing ditampa, lan Google Analytics bisa digunakake kanggo nglacak jinis tampilan web kaca sing saben dina.

Ngilangi spam ngubungake

Iku penting kanggo ngilangi spam ngubungake, lan rekomendasi paling umum lan nyebar nggawe filter sing nggunakake kritéria miturut kolom Rujukan. Filter-filter mbantu ngilangi lalu lintas kualitas sing kurang apik, lan akeh wong sing nyaranake blogger kanggo nyaring data sing didhasarake ing kolom Sumber Kampanye.

Cara liya kanggo ngilangi spam ngubungake nggunakake filter ing bagean Host. Sampeyan uga bisa mblokir IP saka pengunjung curiga kanggo urip kanggo nyegah tampilan kaca palsu saka ngetik situs. Kelemahane mung teknik iki yaiku bakal nyaring tampilan halaman sing bener. Contone, yen wong wis maca artikel sampeyan, panemune bakal ditandhani minangka spam. Nanging yen sampeyan pengin nyegah, sampeyan mung kudu mblokir tampilan kaca kanthi hostnametranslate.googleusercontent.com.

Ulasan staf layanan online Mediglobus. Kita nyedhiyakake perawatan rumah sakit berkualitas lan dokter ing luar negeri.

November 29, 2017
Expert Semalt Kanggo Ngilangi Spam Referrer Ing Google Analytics
Reply