Back to Question Center
0

Expert Semalt: Apa SEO lan Apa Iku Penting?

1 answers:

SEO minangka cara efektif lan terjangkau kanggo nggayuh pelanggan anyar, ngarahake situsmu ing asil panelusuran lan ningkatake penjualan. Optimisasi mesin telusur utawa SEO tegese nyiyapake situs web lan artikel-artikel kanggo muncul ing asil panelusuran. Nalika macem-macem strategi marketing metu ana kanggo nggayuh pamirsa, optimasi search engine menehi kita daya kanggo nggayuh luwih akeh wong nalika nelusuri informasi sing gegandhengan karo tembung kunci, layanan, produk, lan frase. Mangkono alasan SEO ndadékaké wis ana watara patbelas persen cedhak tarif tinimbang karo 2 persen cedhak tarif pangarah jaringan liya kayata marketing email, iklan cetak, lan marketing media sosial.

Apamaneh, Alexander Peresunko, ahli teratas saka Semalt , njamin yen SEO mbantu kita ningkatake visibilitas situs kita ing asil panelusuran alam utawa organik, lan optimasi mesin telusur ora bingung karo asil panelusuran mbayar minangka loro taktik kabeh sing beda.

Kenapa SEO penting kanggo sampeyan?

Yen sampeyan ora fokus ing ngoptimalake situs utawa blog kanggo asil panelusuran, kemungkinan sampeyan bakal kelangan lalu lintas lan pelanggan menyang saingan bakal dhuwur amarga situs bakal katon dhuwur ing mesin telusur asil saka blog utawa situs web, nalika wong goleki produk utawa layanan sing spesifik online, Google bakal dadi Google, Bing utawa Yahoo. Pengunjung uga bisa nemokake situs web nalika nggolek informasi sing ana hubungane karo produk lan layanan. bakal tambah dhuwur nalika akeh lan luwih akeh wong bakal nemokake ing asil panelusuran mesin. Para peneliti nuduhake yen 60 persen saka lalu lintas Google menyang situs lan blog sing katon ing telu nganti papat asil panelusuran.

Kepiye mesin telusur ngevaluasi ing ngendi bisnis diparaf?

Panelusuran nggunakake algoritma kanggo ngira-ngira ing ngendi panggonan bisnis lan padha nyedhiyani pengunjung karo informasi sing migunani lan cocog kanthi nggunakake algoritma sing padha. Sampeyan kudu nggawe manawa situs sampeyan katon ing kaca pisanan tinimbang 20. Iki, sampeyan kudu fokus ing panguwasa domain lan nulis artikel kualitas ing topik sing ana hubungane karo bisnis sampeyan. Otoritas situs sampeyan ditemtokake liwat sawetara faktor onsite lan offsite. Sawetara wong wis diterangake ing ngisor iki.

Onsite - Mesin telusur menehi peringkat luwih apik kanggo situs web sing kerep nyebar isi anyar ing topik tartamtu. Yen sampeyan duwe situs web warta, sampeyan kudu nyithak artikel kanthi otomatis lan nggawe otoritas online.

Offsite - Mesin pencari pengin situs liyane kanggo nyambungake menyang kaca web. Nalika sawetara situs web liya nyambung menyang artikel sampeyan lan wong nuduhake konten ing situs web jejaring sosial, sampeyan bakal duwe pangkat penting ing asil mesin telusur.

Cara miwiti optimisasi search engine (SEO)?

Ngenani mesin telusur bakal entuk wektu, nanging mesthi bakal mbayar nalika sampeyan entuk pengunjung anyar. Yen sampeyan wis miwiti blog, iku luwih apik kanggo fokus ing pirsawan. Luwih saka nulis topik umum, sampeyan kudu nerbitake isi ing topik tartamtu lan akeh topik. Lan yen sampeyan miwiti nulis isi asli, sampeyan bakal netepake wewenang kanggo domain sampeyan lan ngirim bareng konten ing media sosial kanthi rutin.

November 29, 2017
Expert Semalt: Apa SEO lan Apa Iku Penting?
Reply