Back to Question Center
0

Expert Ahli Semalt Islamabad 2 Cara Mblokir Spam Referrer Ing Google Analytics

1 answers:

Spam referral yaiku lalu lintas angkoro sing nyerang situs sampeyan saka pranala curiga, kayadene darodar.com, lan liya-liyane. Google Analytics kanthi otomatis ngenali endi lintas lalu lintas lan sawetara detik pengunjung ngunjungi situs.

Sohail Sadiq, ahli terkemuka saka Semalt , nyedhiyakake pitunjuk sing bermanfaat ing babagan iki.

Yen sampeyan nampa lalu lintas referrer, kemungkinan sing pengunjung ing situs sampeyan ora nglampahi luwih saka siji detik ing kaca sampeyan lan tingkat bouncing bakal nganti 100%. Sampeyan bisa nggawe filter sing ngilangi lalu lintas sing diarani saka domain curiga. Nalika nerangake panuntun referrers, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nyegah hit sing asal saka situs teduh lan malware. Sampeyan uga kudu nyopot saka akun Google Analytics sanalika bisa. Filter panyisipan ngubungake bisa digunakake kanthi mbandhingake pola panyaring lan mencet angka sing ditemokake ing dimensi Sumber Kampanye.

Carane Spam Work Spam?

Rong taun kepungkur, spammer Rusian jenenge minangka Vitaly Popov disusupi ing akun Google Analytics lan kasil nglebokake sumber referensi spam ana ing kana. URL asline mimpin menyang kaca web sing aneh lan ora bisa diitung minangka referensi sing sah..Iku ora pisanan nalika peretas wis rampung kaya iki, Alan Bush saka Ignite Visibility ngandika yen ana akeh spam lan program ngubungake sing nggoleki organik lan situs web mimpin kanggo layanan SEO palsu. Sampeyan bisa kepepet saka situs media sosial, jejaring sosial, lan kabeh situs gaya kupluk ireng liyane.

Cara Ngilangi Spam Referrer

Cara # 1: Nambah Ndeleng Akun Saring

Sampeyan bisa nambah tampilan akun sing disaring kanggo nyingkiri spam referrer. Pindhah menyang Admin> Filter-filter> Filter Kustom> Pilihan Basa Setelan, lan nggawe filter anyar ing ngendi sampeyan bisa nambah situs web sing dicoba kaya sing dikarepake. Yen sampeyan duwe sawetara tampilan sing ora kasil, sampeyan kudu nambahake filter sing misahake lan aja lali jeneng panyaring minangka darodar, tombol-kanggo-situs web lan liya-liyane.

Cara # 2: Nggawe Segmen Adat

Sampeyan bisa nggawe Segmen Adat anyar ing Acquisition> Source / Medium section. Prosedur iki, Nanging, migunani yen sampeyan duwe lalu lintas referrer sing aktif lan rangking situs sampeyan rusak amarga iku.

Yen sampeyan ora seneng nglampahi akèh wektu nambahake spammers lan situs referrer menyang filter, sampeyan bisa pindhah menyang Google Analytics nambah ing bagean Galeri Solutions, ngendi sampeyan bisa kanthi gampang metu spam referrer. Priksa manawa sampeyan wis diwatesi kanggo ngilangi panuntun dening pinggiran Analytics lan wis ngilangi kabeh pitunjuk sing ngganggu saka lapuran Google Analytics.

Iku sumelang yen spammers terus teka nganggo cara sing luwih apik lan efektif kanggo spam, nanging ora ana apa-apa sing kudu diremehake. Iku bagéan saka proyek sampeyan kanggo nyingkirake lan nggawe filter supaya situs kasebut bisa ditambahake kanthi rutin. Sampeyan kudu ngelingi yen ora ana siji-ukuran-cocok-kabeh solusi kanggo nyingkiri spam referrer permanen, nanging sampeyan bisa ngilangi, ndeteksi lan nganyari kanthi nyetel setelan ing akun Google Analytics. Yen sampeyan wis nampa spam ngubungake ing akun Google Analytics, sampeyan kudu langsung nggawe filter.

November 29, 2017
Expert Ahli Semalt Islamabad 2 Cara Mblokir Spam Referrer Ing Google Analytics
Reply