Back to Question Center
0

Duplikat Utawa Ora Duplikat? - Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan Ngerti Jawaban Bagus!

1 answers:

Isi duplikat wis ngetokake kebingungan ing kalangan ahli SEO kanggo periode lengkap. Iku aran kaya SEO bugbear kudu ngilangi yen bisa nyebabake situs sampeyan bisa dibusak saka peringkat. Senajan duplikat isi diwenehi hukuman, ana cara Google nggunakake algoritma peringkat kanggo njamin materi duplikat ora mengaruhi kaca liya ing situs sampeyan.

Strategi Konten Semalt , Natalia Khachaturyan, ngandhani yen Google ora nggandhengake duplikat isi sing disedhiyakake ana kaca liya sing nduweni konten sing luwih populer ing situs kasebut. Yen situs web sampeyan duwe pirang-pirang kaca kanthi isi sing padha, Google bakal kesengsem nyoba milih versi sing bener. Sampeyan mung bakal nampilake salah sawijining versi isi ing asil panelusuran, lan versi liya didhelikake. Akeh ahli SEO ndeleng iki minangka paukuman. Telung perkara kaya mengkene:

  • Google ora pangkat kaca;
  • Bobot saka kaca sing bisa diabaikan;
  • Situs iki bakal ditandhani minangka sumber kualitas lan unik sing bisa dipercaya;

Iki nyebabake para panuduh web minangka alasan kanggo ngrasakake yen ana paukuman, nanging penting kanggo ngerti yen iki ora kabeh mesin telusur kudu ditangani. Ana pirang-pirang strategi sing digunakake ing duplikat, nanging ora kabeh ana ing kepentingan sing paling apik saka pangguna situs web lan panyedhiya.

Ana akeh jaringan sing digunakake dening situs web khusus kanggo duplikat isi kanthi pangarep-arep supaya bisa nimbulaké lalu lintas panelusuran. Padha ora diwenehake kanggo nambah rega ing situs kasebut, lan umume, ora nambah nilai. Sampeyan kudu nimbang massa konten kasebut kanggo nggawe rencana kanggo ngerti ngendi mesin telusur lunga. Ana macem-macem jinis isi duplikat sing kalebu:

Kaca sing disalin

Minangka pemilik situs, sampeyan bisa nemokake isi sing wigati ing situs web liya..Sawise maca isi, sampeyan aran yen sampeyan pengin nuduhake ing situs sampeyan. Nanging, iki ora apik, amarga iki ora asli isi lan bakal ora ana regane. Wekasane, praktek kuwi bisa nyebabake nyelehake skor domain ing situs web sampeyan.

Cara paling apik kanggo ndandani masalah iki yaiku nggunakake tandha kanonik lintas domain. Nambah kanggo nuduhake manawa isi asli ing situs web sing beda. Mesin telusur bakal ngerti yen isi disalin lan ing situs kanthi sengaja.

Sampeyan kudu nyadari yen ing kasus iki kabeh bobot saka tautan bakal pindhah menyang sumber isi kasebut. Kanthi cara iki, yen sampeyan nggunakake akeh pranala, sampeyan bakal nyilikake persen bobot cilik. Yen wong seneng isi, jumlah kali ngunjungi situs bisa ngluwihi pangurangan ing peringkat kaca.

Informasi produk duplikat

Njupuk kahanan ing ngendi sampeyan duwe perusahaan sing entuk produk saka manufaktur sing beda. Sampeyan bakal entuk informasi kaya deskripsi, spek, lan gambar kanggo nyelehake ing situs sampeyan. Sampeyan bakal nyedhiyakake informasi sing tepat sing diwenehake dening pabrikan.

Cara ndandani: sampeyan kudu ngeset situs web sampeyan. Sampeyan kudu nulis ulang deskripsi lan ngirim foto unik kanggo produk sampeyan, sing bisa sampeyan gunakake saka situs liyane kaya review produk.

Kerugian: strategi bisa dadi wektu akeh amarga sampeyan kudu nglumpukake informasi migunani kanggo nggambarake produk.

Dhaptar produk multi-kaca

Iki kalebu generasi URL utawa yen situs sampeyan akeh kaca sing nggambarake produk inti sing padha.

Carane ndandani masalah: umpamane, yen sampeyan nemokake limang item lan nggawe URL anyar saben-saben sampeyan ngurutake item kasebut kanthi ukuran lan rega tinimbang urutan alfabet, sampeyan bakal duwe kaca sing luwih sithik kanthi isi sing padha ing beda URL.

Isi duplikat bisa dadi ater-ater. Yen sampeyan ngerteni masalah kasebut cukup awal, bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut sadurunge nggayuh peringkat sampeyan. Sampeyan bakal bisa nyusun rencana carane kanggo mesthekake yen bobot ngliwati duplikasi ora nduwe pengaruh signifikan marang peringkat sampeyan. Solusi kanggo masalah iki bisa wektu akeh, nanging padha worth wektu minangka mbantu ing ngasilake ROI dhuwur karo saben riko menyang situs web.

November 29, 2017
Duplikat Utawa Ora Duplikat? - Pakar Semalt, Natalia Khachaturyan Ngerti Jawaban Bagus!
Reply