Back to Question Center
0

Default Sidebar WordPress lan Cara Nganggo Iku - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abgarian, Semalt Success Manager Customer Senior, ngandhakake yen kanggo akeh kedhaftar situs web, ngilangi sidebar WordPress uga katon minangka usaha sing tantangan. Ing artikel SEO, macem-macem cara sing bisa mbusak utawa mateni sidebar iki saiki. Kanggo paling tema WordPress, iki konfigurasi gawan sing angel diatur. Ing kasus liyane, tema beda bisa ngemot struktur kode komplèks sing bisa ndarbèni manéka sidebar ; panjalukan.

Mula, sidebar kasebut minangka tambahan tema. Iki tegese nduwe file PHP ing root direktori manawa. Ana sawetara sidebar lan widget plugin sing teka saka tema utawa instalasi plugin. Ing kasus liyane, perancang web bisa ngembangake sawetara modifikasi khusus dhewe ing fungsi.php.

Nguripake sidebar WordPress

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > sidebar. Saka lokasi iki, sampeyan bisa nyetel posisi sidebar ing layar. Contone, sampeyan bisa milih lokasi sidebar sing bener. Ing kasus sing luar biasa, sidebar bisa tetep ing posisi sing padha. Ing kasus kasebut, ngilangi sidebar WordPress bisa mbentuk modifikasi saka sawetara file PHP. Langkah-langkah iki kasedhiya ing artikel iki, supaya sampeyan ora perlu sumelang.

Ngilangi sidebar WordPress liwat file tema

Metode iki bisa ndherek ngganti sawetara file penting saka tema. Iki ora bisa dadi cara paling apik kanggo ndherek nanging bisa nggawe owah-owahan futuristik kanggo tema utamane yen sampeyan pengin nggunakake tema ing mangsa ngarep Ngeling-eling manawa nganyari bisa ngatasi owah-owahan tema, dadi penting kanggo nyakup tema adhedhasar anak menyang tema saiki. Ing pedoman iki, instalasi tema adhedhasar anak iku minangka asumsi, supaya sampeyan kudu ngerti carane nginstal.

To make these adjustments, navigate to Appearance > Editor. Ing kaca iki, pindhah menyang sisih tengen layar lan menyang file single.php, page.php lan front-page.php. Saka menu iki, sampeyan bisa nemokake sidebar ; kode. Copot kode iki kabeh saka loading sidebar. Pangaturan iki kudu bisa ndandani masalah sidebar.

Mbusak sembarang berkas liyane kene sing bisa spesifik menyang sidebar ; nyuwun. Sampeyan bisa nggunakake notepad lan nelusuri baris sing ngemot sidebar ; kode lan nyopot. Iki minangka item sing ana ing bilah sisi sing bisa dipindhahake nalika sampeyan wis nyandhet.

Kesimpulan

Njabut sidebar WordPress ing macem-macem tema bisa dadi tugas angel. Pedoman iki bisa mbantu sampeyan ngilangi sembarang sidebars WordPress. Kajaba iku, WordPress bisa uga. Modifikasi iki bisa dimanfaatake kanthi minimal pangembang pangembang. Sampeyan bisa ndeleng kodhe lan nemokake kodhe sing nyoba nyebabake sidebar ; nyuwun. Ing kasus sing kode saka situs web sampeyan katon rumit, sampeyan perlu ngontak pangembang web. Padha bisa mbantu sampeyan nemokake kode kode sing bener sing kudu dibusak kanggo entuk proses kabeh.

November 29, 2017
Default Sidebar WordPress lan Cara Nganggo Iku - Semalt Expert
Reply