Back to Question Center
0

Cara Ngoptimalake Atribut ALT - Semalat Tips

1 answers:

Sawetara webmaster nutup gambar kasebut saka indexing ing deklarasi robots.txt, dene liyane ora ndaftar gambar produk lan layanan sing nganggo atribut ALT. Kelompok web manufaktur liyane migunakake atribut ALT sing ora diformat, kaya tembung kunci lan frase standar utawa nglebokake "gambar" ing Teks TEXT. Minangka webmaster, sampeyan kudu nggunakake atribut Alt sing tepat.

Frank Abagnale, Manajer Sukses Semalt , ngandika yen nalika nerangake gambar, sampeyan bakal weruh sawetara gambar ing asil panelusuran Google. Nanging sing paling apik mung yen sampeyan wis ngoptimalake foto kanggo SEO. Nalika wong nggoleki tembung utawa frasa sing spesifik, dheweke bakal diarahake menyang situs web sampeyan.

Tansah gambar siap kanggo asil kaca pisanan:

Apa sampeyan kudu ngelingi babagan Google, Bing, lan Yahoo? Atribut Alt digunakake ing dokumen XHTML lan HTML kanggo ngandhut teks alt (teks alternatif) sing bakal nampilake yen unsur sing wis diterapake ora bisa diasilake.

Saka conto ing ngisor iki, cobanen cara ngarang atribut alt kanggo gambar:

  • "Gambar 1" - iku pilihan ora ana guna lan ora deskriptif. Kurangé teks migunani lan informatif apik kanggo gambar sing diindeks.
  • "Anak remaja iku numpak kapal" - iku gambaran apik kanggo gambar, nanging ora cocok kanggo situs web komersial.

Carane nggawe atribut alt sing sampurna kanggo gambar sampeyan?

Punika lima prinsip nyusun atribut alt sing tepat kanggo gambar panjenengan:

1. Deskripsi cepet lan migunani ing gambar panjenengan:

Yen katrangan saka foto sampeyan ora pas karo isi, gambar ora bakal entuk sembarang klik saka panelusuran..Untunge, WordPress lan sistem manajemen konten liyane generate atribut alt kanthi otomatis. Nanging sampeyan kudu tansah mriksa bagian iki sadurunge ngirim gambar ing situs web.

2. Dawa total atribut alt:

Panjang kabeh alt atribut sampeyan kudu telu nganti papat tembung nanging ora luwih saka 200 karakter. Yen sampeyan nggunakake kurang saka telung tembung, bakal angel kanggo sampeyan nggambarake gambar sampeyan. Minangka kanggo wates ndhuwur, Google, Bing, lan Yahoo nimbang 255 aksara pisanan saka atribut alt kanggo ngenali gambar panjenengan.

3. Gunakake tembung kunci utama ing atribut alt gambar sampeyan:

Kaya header (H1, H2, H3, H4, lan H5) lan tag judhul, sampeyan kudu nggunakake kunci utama ing atribut alt gambar. Ing tembung liyane, kita bisa ngomong yen atribut alt kudu ngemot informasi sing prasaja, supaya gampang kanggo sampeyan ningkataké isi.

4. Aja spam:

Atribut alt sing dioptimalake lan dioptimalake bakal nimbulaké pengenaan sanksi saka Yahoo, Bing, lan Google. Dadi, sampeyan kudu masang kata kunci utawa frasa sing tepat ing alt atribut lan watesan angka nganti telung lima. Sampeyan ora perlu nggunakake tembung kaya "online," "rega," "tuku," "gambar," lan "situs web" ing atribut alt.

5. Aja nulis atribut alt kanggo gambar hiasan:

Yen situs web sampeyan duwe gambar hias sing akeh, sampeyan ora kudu nulis atribut alt kanggo gambar kasebut. Saliyane, gambar panah, tombol, pigura, kewan, manuk, lan alam luwih apik kanggo ninggalake kosong.

Kesimpulan:

Yen sampeyan nduweni akeh situs web, sampeyan ora kudu nganggep arti sing atribut alt atribut lan gambar kanthi resolusi dhuwur. Apa sampeyan nambah produk anyar menyang toko utawa nulis postingan blog, sampeyan kudu ngoptimalake gambar kanthi bener lan wigati.

November 29, 2017
Cara Ngoptimalake Atribut ALT - Semalat Tips
Reply