Back to Question Center
0

Cara Ngilangi Konten Duplikat? - Jawaban dening Ahli Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Duplikat utawa isi disalin kasebut minangka pamblokiran substantif artikel ing lan ing kabeh domain sing cocog karo siji liyane utawa sing padha karo sing paling gedhe. Contoh paling umum konten sing disalin non-jahat adalah:

  • Kiriman forum sing nggawe dhiskusi biasa lan diudani lan ditargetake ing Smartphone lan perangkat sing padha
  • Item sing disetel lan disambung menyang URL sing béda
  • Versi artikel lan isi web mung-print

Strategi Konten saka Semalt , Natalia Khachaturyan, nerangake manawa situs web nduweni pirang-pirang halaman kanthi isi sing identik, kemungkinan sing Google bakal ngukum situs web sampeyan. Paling asring, spammers sengaja nyalin isi ing macem-macem domain lan ngapusi mesin search engine peringkat situs lan entuk lalu lintas luwih akeh menyang kaca web dhewe. Prilaku kaya mengkono nyebabake pengalaman panganggo sing ora apik. Nalika pengunjung ndeleng artikel sing padha diulang ing internet, dheweke ora bakal nuduhake kapentingan ing isi sampeyan. Google nyoba kanggo nyusup lan nampilake kaca sing nduweni informasi sing beda. Filter-filter metu nomer akeh situs web lan pamblokiran situs sing ngemot teks utawa duplikat isi.

Cara ngatasi duplikat isi

Sampeyan bisa njupuk sawetara langkah kanggo alamat duplikat isi ing internet, njupuk sing pengunjung tresna isi amarga asli.

Metode №1: Gunakake 301

Yen sampeyan mentas maneh situs web sampeyan, sampeyan bisa nggunakake 301 pangalihan ing file .htaccess Sampeyan bakal kanthi pinter ngarahake pangguna menyang kaca web sampeyan lan bakal nyegah laba-laba lan robot kanggo mbandhingake halaman sampeyan.

Metode №2: Konsisten

Sampeyan kudu netepi konstanta internal lan tansah nggunakake domain tingkat paling dhuwur kanggo ngembangake backlinks situs web sampeyan. Domain kasebut kudu cocog karo situs sampeyan lan kudu dadi negara tartamtu.

Cara 3: Sindiket kanthi teliti

Yen sampeyan wis nyindari isi ing situs web liya, Google cenderung nuduhake versi sing paling cocok lan cocok kanggo para penggunane. Cara iki njamin yen isi lan artikel web sampeyan sindikasi lan duwe pranala menyang teks asli utawa kaca. Mangkono, sampeyan kudu afiliasi isi kanthi teliti lan bisa nggunakake pirang-pirang plugin kanggo nindakake tugas iki.

Metode №4: Gunakake konsol panelusuran lan nyetel setelan

Sampeyan bisa nggunakake konsol panelusuran lan matur marang saben wong kepiye supaya situs sampeyan bisa crawled utawa diindeks. Tinimbang nggunakake teks hak cipta sing dawa ing dhasar saben kaca, sampeyan kudu nulis ringkesan lan pranala menyang kabeh kaca nggunakake plugin WordPress.

Metode № 5: Ngurangi isi boilerplate

Sampeyan kudu nyilikake pengulangan boilerplate kanggo njamin safety situs sampeyan ing internet. Contone, sampeyan bisa nulis ringkesan lan pranala menyang kaca nganggo detail liyane. Utawa, sampeyan bisa nyoba alat Parameter Handling kanggo nemtokake carane sampeyan pengin Google, Bing, lan Yahoo kanggo nambani parameter situs lan URL.

Isi duplikat ora dadi alasan kanggo tumindak ing situs web nganti katon ing internet kanthi nomer akeh lan ngolah asil mesin telusur . Yen ing situs sampeyan ganggu duplikat utawa duplikat isi masalah, lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu dilakoni, luwih becik kanggo ngubungi pangurus situs liyane lan entuk isi sing dibusak. Sampeyan uga bisa ngirim panjalukan menyang Google, lan mesin telusur bakal mbusak kaca sing nerjemahake saka asil kasebut.

November 29, 2017
Cara Ngilangi Konten Duplikat? - Jawaban dening Ahli Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply