Back to Question Center
0

Cara Blokir Referrer Spam Kanthi Plugin WordPress - Saran Semalt

1 answers:

spam Referrer ngruwat akun Google Analytics karo informasi palsu lan migunakake kiriman kualitas sing cendhak kanggo ningkataké konten sampeyan ing internet. Nalika akun Google Analytics nuduhake akeh views, kemungkinan sing situs sampeyan wis diwiwiti nampa lalu lintas palsu. Spammers nggunakake macem-macem teknik kanggo ngasilake bathi, lan nalika sampeyan ngeklik pranala spam referer, ranking bakal ditingkatake ing asil mesin telusur . Malah nalika sampeyan ora ngeklik pranala, sampeyan bakal ngeculake laporan Google Analytics, lan sampeyan ora bakal bisa nuduhake lapuran sing disenengi karo sapa wae ing bisnis sampeyan. Mesthi wae, sawetara plugin WordPress wis dirancang kanggo mblokir spam referrer saka nggowo pengaruh data Google Analytics lan ngakses situs sampeyan.

Oliver King, Customer Success Manager Semalt , menehi sawetara masalah sing menarik ing babagan iki.

Carane miwiti?

Yen sampeyan ora tau nggunakake Google Analytics ing situs web, iku alat sing apik kanggo miwiti. Google Analytics ngidini sampeyan ndeleng cara kedhaftar sesambungan karo kaca web. Sampeyan uga bisa ndeleng artikel sing nampa lalu lintas luwih akeh tinimbang liyane. Iku bisa kanggo trek klik ing pranala lan mbukak tes pamisah. Saben uwong kepengin supaya situs web bisa dideleng ing internet, nanging spammers referrer njupuk keuntungan saka teknik SEO kita dening ngirim akeh palsu views menyang situs kita. Padha uga masang atusan ewu skrip lan kodhe kanggo ngrusak pangkat situs kita ing internet..URL sing muncul ing Google Analytics lan mengaruhi situs web sing ora kaetung saben sasi.

Apa sampeyan kudu kuwatir babagan spam referrer?

Sawetara mungkin mikir yen spam referer ora aman lan aman kajaba ana wong klik ing tautan, nanging ora. Sanajan sampeyan ora ngeklik pranala, spam panuduh ora nyebabake laporan Google Analytics. Kanggo bisnis cilik lan menengah, referer spam bisa dadi ancaman utama amarga bakal ngrusak situs kasebut ing wektu sing ora. Yen sampeyan ngedol soko liwat situs web, sampeyan ora bisa nemtokake pelanggan sing dikarepake amarga spam referer.

Pemblokiran Spam Referrer ing WordPress karo plugins

Sawetara plugin WordPress bisa mbantu sampeyan tetep spam panuntun menyang minimal. Ingkang paling nyenengake yaiku meh kabeh plugin kasebut gratis lan bisa diinstal kanthi cepet. Kita ora tanggung jawab kanggo efek ngrugekake lan ora menehi dhukungan utawa pandhuan sing ora dibayar, dadi sampeyan tansah nggawe serep file sadurunge nginstal plugin WordPress apa wae.

SpamReferrerBlock

Iku plugin gratis, misuwur kanggo nggunakake blacklist otomatis dianyari maintained dening penulis. Sawise diinstal, plugin gampang diatur lan bisa ditambahake menyang situs kanthi gampang.

Plugin Pilihan

Sawetara plugins anyar, kayata Referrer Spam Blocker lan Block Referral Spam, wis dikenalaké sawetara minggu kepungkur, nanging plugin kasebut durung bisa diwenehi komentar saka kritikus, saéngga ora bisa diadili kanthi bener.

Mangga dilaporake manawa plugin WordPress ora bisa mungkasi spam hantu saka 4masters.org, webmaster-traffic.com, darodar.com, lan co.lumb.co.cc Disaranake sampeyan kanggo nyaring spam referrer ing akun Google Analytics kanggo nyegah situs sampeyan nampa kunjungan referrer palsu.

November 29, 2017
Cara Blokir Referrer Spam Kanthi Plugin WordPress - Saran Semalt
Reply