Back to Question Center
0

Bait And Switch Marketing - Ahli Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Paling nduweni bisnis sing weruh yen umpan lan ngalih marketing ora etis. Iku salah, nanging kadhangkala sampeyan bisa tiba ing jeblugan tanpa idin. Apa sampeyan ana ing jebakan kanthi tujuan utawa ora, sampeyan kudu ngerti carane iki bisa lan apa sing dianggep salah.

Minangka wektu, konsumen luwih pinter, lan senadyan taktik marketing kasebut wis migunani ing jaman kepungkur, para konsumen saiki weruh carane ngalih lan umpan kaya.

Cara umpan lan ngalih tumindak

Strategi Konten saka Semalt , Natalia Khachaturyan, mratelakake yen iki tegese bisnis bisa ngiklanake produk kanthi rega sing murah, nanging nalika konsumen golek tuku produk, dheweke nemokake yen ora kasedhiya . Saiki sing customer wis ing toko utawa situs web, perusahaan bakal nyoba ngiyatake wong-wong mau kanggo njaluk soko liya sing luwih larang saka apa sing diiklanake. Ing skenario kasebut, umpan yaiku produk sing diajukake kanthi rega sing murah lan banjur diowahi menyang liya karo tingkat sing luwih dhuwur.

Strategi marketing iki ilegal ing sawetara kasus amarga iklan palsu. Nanging, sawetara perusahaan ora bisa nandhingi masalah kasebut. Dheweke duwe rencana narik salah sijine taktik. Contone, sampeyan bisa nyelehake disclaimer ing prodhuk sing nuduhake produk sing ana ing jumlah sing winates. Iki bakal nutupi perusahaan lan ora bisa nandhang masalah yen sampeyan nemokake iku ora kasedhiya..

Baiting ora salah. Ngalih punika bagian sing salah saka rencana iki. Baiting diijini anggere sampeyan ora ngoper produk. Sawetara umpan khas lan cara ngalih sing bisa sampeyan gunakake kanthi ora sengaja yaiku:

Nggunakake jeneng pesaing sampeyan kanggo narik kawigaten trafik menyang produk sampeyan

Nanging taktik iki gumantung saka pilihan sampeyan. Yen sampeyan ngiklanake produk utawa layanan sampeyan lan tembung sampeyan tembung sampeyan kaya sampeyan sing ngedol barang sing ora duwe nanging pesaing populer liyane, iki bisa kasebut minangka umpan utawa ngapusi klien sampeyan. Iku sah kanggo mbandhingake produk sampeyan karo saingan sampeyan, nanging salah digunakake kanggo njaluk wong ngunjungi sampeyan.

Nggunakake tembung kunci sing ora relevan lan umpan SEO lan ngalih

Asil utama nggunakake tembung kunci yaiku ngoptimalake rangking SEO. Padha bantuan wong kanggo ndeleng produk sing ana hubungane karo bisnis lan nambah lalu lintas menyang situs sampeyan. Yen sampeyan nggawe umpan lan switch SEO, sampeyan nggunakake tembung kunci sing ora ana apa-apa karo apa perusahaan sampeyan ngedol. Sampeyan bakal nggoleki tembung kunci sing ora relevan utawa palsu sing biasa digoleki dening akeh wong supaya luwih akeh wong bisa nggoleki situs sampeyan mung golek produk sing beda-beda saka apa sing dikarepake ditemokake.

Yen sampeyan kaya iki, sampeyan kudu ngelingake yen visibilitas situs ora penting banget, yen wong sing ndeleng ora bakal ngowahi. Strategi kasebut disebut minangka rencana kupluk ireng ing lapangan SEO, lan sampeyan kudu, supaya, supaya ing kabeh biaya.

Trust iku penting kanggo saben bisnis. Aja mateni iki kanthi nggawe pelanggan mikir yen sampeyan nggawe tricking kasebut dadi review online kanthi salah sijine bisa ngrusak reputasi lan bisnis sampeyan kanthi gedhe. Priksa yen sampeyan nggawe kesalahane ing kampanye marketing lan supaya ora.

November 29, 2017
Bait And Switch Marketing - Ahli Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply