Back to Question Center
0

Artikel-artikel wonten ing kategori "Semalat"

1 answers:

Iku gampang banget kanggo tiba ing wiki-hole nalika nelusur Wikipedia. Sampeyan bisa nggoleki aktor sing main peran ing film Hollywood, banjur sampeyan wiwit nggolek babagan bojo lan nemokake yen dheweke ora lunga menyang sekolah menengah lan miwiti kariré banget. Wikipedia wis ngrayakake ulang taun kaping 15, lan situs kasebut wiwit nyedhiyakake informasi kanggo bocah-bocah sing nganakake tugas lan pegawe. Kanthi akeh data lan informasi ing pucuk ujung jari, ing kene, Oliver King, Manager Semono Semalt , wis ngubengi artikel-artikel Wiki paling kacau lan kacilakan kabeh:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov minangka ilmuwan misuwur lan anyar sing ngenalaken konsep transplantasi organ kanggo pisanan. Saka 1930 nganti 1950, dheweke nglakokake eksperimen sawetara lan nransfer jantung manungsa menyang monyet. Banjur, dheweke pindhah kepala kepala asu kanthi sukses. Sajrone taun 1960-an, ilmuwan iki bisa transplantasi sirah asu, ngowahi dadi kewan sing loro-lorone. Dipunyakini bilih Dr. Robert White, satunggiling ahli bedah saraf ingkang ngembangaken transplantasi kepala ing monyet, kagem narik kawigatosan karya Deminkhov.

2. Joyce Carol Vincent

Awak Carol Vincent ditemokake ing apartemen London, sing katon aneh lan ora biasa amarga awak mati kaya ana ing kono luwih saka telung taun. Amarga tagihan sing dibayar kanthi otomatis, televisi lan pemanasan dheweke mlaku, lan bagean saka sewa dheweke dibayar, kabeh wong percaya yen Joyce urip. Dina sadurunge dheweke mati, wanita enom iki wis ngilangi kontak karo kanca-kancane lan kanca-kancane.

3. Jennifer lan Juni Gibbons

Kuwi kembar sing ayu sing nggambarake gerakan-gerakane siji lan sijine kanthi cara sing ora bisa dienggo. Kembar dadi catatonic lan didhelikake nganti dheweke ketemu manèh. Ora let suwe, dheweke dadi penjahat lan dikirim menyang rumah sakit, ing ngendi dheweke ngenteni patang belas taun. Jennifer nglawan komplikasi parah lan tilar donya amarga inflammation lan Juni urip kanthi rutin. 10)

4. Armin Meiwes

Wong Jerman iki kondhang amarga mateni lan mangan wong sing menehi dhuwit marang Armin ing internet. Dheweke wis ngirim iklan ing situs iki, Café Cannibal, ngendi Meiwes nyatakake yen dheweke nggoleki wong sing bakal dipateni lan dikonsumsi. Wong lanang saka Berlin, Bernd Jürgen Armando, nanggapi iklannya lan Miewes dipateni zakar Brandes lan dimasak kanthi bener.

5. Lair luwak

Iki dianggep minangka ekstrusi janin pasca-mortal lan kalebu crita saka wanita ngandhut. Amarga saka pelestarian kimia modern saka mayit lan obat-obatan canggih, kasus kaya iki jarang kedadeyan. Nanging ing abad kaping 15, panguwasa medis nyatakake kedadeyan kasebut ing sajumlah akeh.

6. Roanoke Colony

Iki peta Roanoke ditemokake ditinggalake, lan persiyapane dadi North Carolina. Sir Walter Raleigh ngirim luwih saka 100 kolonis kanggo ngadegake sawijining kutha ing Chesapeake Bay. Kutha iki dipimpin déning John White. Nalika White ditakoni ngunjungi Roanoke kanggo mriksa pemukim, dheweke nemokake kerangka lan koloni banjur kasebut minangka Colony Lost.

7. Daftar penghapusan misterius

Daftar iki ngilangi misterius kalebu akeh wong sing ilang saka Bumi, lan ora ana sing ngerti ngendi dheweke lunga.

November 29, 2017
Artikel-artikel wonten ing kategori "Semalat"
Reply