Back to Question Center
0

Apa "Umpan lan Ngalih" Ora Lebih Dislametake Than Good - Profesor Profesional Miturut Ahli Spesialis Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Strategi Konten Semalt , Natalia Khachaturyan, ngandharake yen teknik umpan lan switch marketing wis suwe lan umure taun kepungkur. Nanging sapunika, punika saestu boten pantes. Konsumèn saiki wis kaping pindho minangka pinter sing dienggo dadi lan gimmik kaya sing ora ana maneh sing efektif kaya saiki.

Cara "Umpan lan Ngalih" karya

Cukup dadi cetha, umpan lan ngalih minangka tumindak kanthi sengaja ngiklanake produk sing metu saka stok, lan yen pesenan digawe, tinimbang manggoni urutan, sampeyan bakal nyoba kanggo ngedol produk sing padha sing asring luwih dhuwur ing biaya. Iki nyebabake yen pelanggan wis "dicampurake" karo produk sing murah lan nalika ana ing toko, toko saiki nyoba "ngalih" produk kasebut kanthi rega sing luwih dhuwur.

Ide iki salah lan ora etis, utamane saka sudut pandang pelanggan. Nanging, bisa uga katon apik saka pemasar. Iki kok diarani palsu iklan. Mesthi, akèh pemilik usaha cilik nglakoni kanthi ora sengaja, nalika wong liya nindakake kanthi tujuan.

Kanggo ngindhari masalah karo tumindak iki ngapusi, sawetara pengecer biasane nempatake disclaimer ing ngisor iklan sing mung nomer winates produk sing kasedhiya. Mangkono, padha nyoba njaga maneh lan nuduhake yen mung mbukak saka prodhuk tartamtu sawisé ngirim iklan lan nyoba nawarake apa sing wis ana.

Trik liya sing bisa digunakake dening pemasar kanggo nyingkirake iklan palsu yaiku nduwe produk sing diiklanake ing stok, nanging isih nyoba ngoperake sakdurunge..

Nalika ana apa-apa salah karo narik utawa pelanggan "baiting", masalah nyata dumunung ing ngowahi apa sing diiklanake. Teknik liya liyane sing bisa kasebut "umpan lan menehi." Kene, perusahaan njaluk alamat email pelanggan sadurunge ngedol produk sing dijaluk. Ana apa-apa sing salah karo teknik iki wiwit produk ora dialihake. Ngirim alamat email ora salah. Kaya kasebut ing sadurungé, masalah mung ganti.

Umpan umum lan ngalih kacilakan marketing

Ora kabeh perusahaan sing nindakake umpan lan ngalih nindakake iki sengaja. Sawetara wong-wong mau padha nindakake praktik kaya mengkono. Ing ngisor iki sawetara teknik umum sing diadopsi:

  • Narik kawigaten menyang prodhuk kanthi nggunakake jeneng pesaing

Iki biasane kedadeyan nalika sampeyan nggambarake produk sampeyan kaya produk pesaing sampeyan. Iki bakal mbingungake pelanggan kanggo ngeklik tautan kasebut minangka produk liyane. Contone, yen jeneng merek laptop sampeyan yaiku Hughes Paul lan sampeyan nggambarake minangka laptop HP, pelanggan bakal nemoni wong-wong mau kanggo laptop Hewlett Packard sing misuwur lan klik link sampeyan.

  • Nggunakake tembung kunci sing ora gegandhengan utawa sewenang-wenang kanggo SEO umpan lan ngalih

Ing pangkat kanggo gampang banget, sawetara pemasar nggunakake tembung kunci sing ora ana hubungane karo bisnis mung amarga ana persaingan sing kurang ing seko kunci. Pemasar iki mung kasengsem ing pajanan.

Sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan peringkat dhuwur sing dikarepake, ora bakal dadi penjualan kanggo sampeyan. Apa sampeyan ora nggawe bisnis? Mikir iki, yen sampeyan ngedol laptop lan sampeyan nggunakake tembung kunci sing ana hubungane karo printer kanggo SEO, wong sing pengin tuku printer mesthi bakal klik link lan ngunjungi situs web sampeyan, nanging ora bakal nggawe order amarga sampeyan ora ngedol printer !!!

Apa sampeyan mangerteni yen sampeyan dikenani biaya kanggo saben klik ing iklan sampeyan online entuk dijaluk utawa ora? Teknik larang iki disebut taktik ireng ing istilah SEO. Kanthi teknik iki, sampeyan nggarap "100% traffic & 0% sales".

November 29, 2017
Apa "Umpan lan Ngalih" Ora Lebih Dislametake Than Good - Profesor Profesional Miturut Ahli Spesialis Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply