Back to Question Center
0

Apa Sampeyan Wis Online Winkel Promoten? Strategi Van Semalt Dat Werkelijk Werkt

1 answers:

Het krijgen van meer mensen om ew winkel te bezoeken is een veilige manier om uw verkoop te verhogen. Apa sampeyan kudu ngerti babagan apa wae sing bisa dibantah, apa sampeyan bisa ngupayakake online?

Yen wis ora bisa ngakses internet, mesthine bisa ditindakake. Mulane sampeyan bakal nampa akses internet gratis kanggo sampeyan kanthi luwih cepet. Mulane, yen sampeyan ora duwe rencana marketing, sampeyan kudu ngupayakake apa wae sing kudu dilakoni.

Sawise sampeyan ngupayakake, sampeyan bisa nggunakake piranti marketing online kanggo nggawe solusi sing paling apik kanggo ngupayakake strategi online sing paling apik.

Maca tips, Michael Brown, Customer Sukses Manager Semalt , kanggo promosi bisnis online:

# 1 Gebruik Social Media

Het kapitaliseren van sociale marketing media is a van de beste manieren om uw fysieke winkel te promoten. Sampeyan bisa:

# 2 Een Facebook-fanpagina maken

Facebook minangka situs media sosial sing paling apik kanggo marketing online. Ing platform iki sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal. Sampeyan bisa ngowahi akun Facebook ing ngisor iki:

  • Verbinden met klanten
  • Mulai gesprekken
  • Aankondig evenementen, speciale kortingen
  • Kenmerken klantervaring
  • Adverteren en promoten van uw bedrijf

# 3 Ora ngidini YouTube kanggo ngunggah video kanggo upload zelfstudieprogramma kang

YouTube minangka situs web paling apik kanggo marketing video online kanthi nggunakake situs video hosting ing situs web sing dikepengini. Sampeyan uga bisa ngundhuh akun YouTube, ngunggah video menyang situs web anyar

Yen sampeyan ora ngerti apa sing diarani sampeyan,

# 4 Ora ono sesambungan karo Instagram lan Pinterest

Mulane, para pamimpin bisa ngalahake para pelukis ing pasar kanggo nggawe platform sosial kanggo kampanye SEO. Sampeyan bisa ndeleng foto foto video saka produk sing digawé kanthi otomatis ing postingan ing Instagram-akun saka Pinterest-papan. Uw volgers zullen in de verleiding komentar om uw winkel te bezoeken om van de positieve vibes te genieten.

# 5 Twitter for everyone klanten in real-time te betrekken

Twitter iku platform sing diinstal ing platform paling cepet ing wektu nyata. Ketik Twitter nggawe umpan balik babagan klantenspecties, kanthi nggunakake tembung serep.

# 6 Optimaliseer situs web profesi ing situs web SEO

Apa sing paling apik kanggo ngundhuh produk iki yaiku kanggo ngoptimalake SEO, kayata 97 persen saka marketing online marketing online.

# 7 Ora ana proyek ing profil media sosial Geo-gevoelig

Ngandika panggonan lokal sing diwenehake supaya sampeyan ora bisa nggunakake situs web ing situs web profesi media sosial. Iki minangka gegandhèngan ing babagan SERPs.

# 8 Heb geweldige klantenservice

Sampeyan bisa ngundhuh kanthi cepet nalika sampeyan bisa ngundhuh ing review online. Verbeter uw klantenservice door:

  • Menyang online instelling toestaan ​​
  • Dikirim ing Veterinarians.com
  • Omvat online marketing marketing kanggo perusahaan

Om kluwen terug te komen en nieuwe te trekken, moet u:

  • Gampang kanggo mratelakake panemume, kanggo
  • Bied speciale kortingen aan kl klanten
  • Tembung betrokken bij je gemeenschap
  • Ora bisa ngetrapake pop ups
November 29, 2017
Apa Sampeyan Wis Online Winkel Promoten? Strategi Van Semalt Dat Werkelijk Werkt
Reply