Back to Question Center
0

Apa Asal Saka Spam? - Fakta menarik saka Ahli Semalt

1 answers:

Spam minangka gegaman. Nanging, produk susu kaleng kasebut didhasarake ing sajarah Amerika. Dheweké olih popularitas ning taun-taun lan wis ninggalake daging luncheon kanggo ikon budaya pop. Spam pisanan digawe dening Hormel Company ing abad kaping-19 lan dadi favorit ing Perang Donya II. Iki dikonsumsi ing Amerika Serikat ing skala gedhe amarga dianggep luwih becik tinimbang daging liyane. Kanthi wektu, spam dadi produk sing misuwur lan dadi barang favorit kanggo pasukan ing luar negeri, sing dikenal kanthi cara transportasi lan stabilitas sing trep.

Jack Miller, Semalt Success Manager Customer Senior, nambah manawa spam isih misuwur lan dipigunakaké ing Hawaii, ing ngendi iku minangka salah sawijining tingkat konsumsi paling dhuwur saben per kapita. Iki uga misuwur ing sawetara wilayah Asia lan Britania Raya. Sampeyan uga perlu dicathet menawa spam saiki lagi didol ing luwih saka patang puluh negara ing ndonya.

Spam ramuan utama

Bahan-bahan utama spam klasik yaiku daging babi karo ham, pati kentang, uyah, natrium nitrit, gula, lan banyu. Pati kentang digunakake kanggo ngiket daging, sementara sodium nitrat bertindak minangka agen pengawet. A zat sing kaya sel sing dienggo ing jamu sing digawe saka gelatin lan nguatake daging sing dipigunakaké. Gumantung ing spam, sampeyan bisa nemokake bahan-bahan liyane kayata pitik, kalkun, cabe, lan paprika. Spam teka ing macem-macem rasa lan disenengi ing saindenging jagad..Ana loro jinis sodium dhuwur lan kurang sing luwih sehat tinimbang panganan liyane.

Carane spam digunakake?

Sampeyan bisa panggangan, goreng, panggangan utawa mangan spam ing wangun kadhemen. Uga uga digunakake kanggo dimasak, sing tegese dadi panas. Cara paling apik kanggo nggunakake spam yaiku pan-kanca, bebarengan karo mie utawa endhog sing paling disenengi. Sampeyan bisa nggunakake kanggo sarapan minangka meal serbaguna. Spam uga bisa digunakake ing burger, sandwich, pizza, lan kari. Penggemar spam sing misuwur amarga nggunakake kreatif lan unik saka daging kaleng iki. Iku ora paling lezat lan nutritious meal, nanging sampeyan bisa nggawe minangka bagéan saka diet saben dina minangka spam wis akeh preservatives lan lemak jenuh. Yen sampeyan arep kemah, sampeyan bisa ngowahi karo sampeyan ing wangun kadhemen.

Perayaan Spam

Spam umume digunakake ing Waikiki lan bagean saka Hawaii. Ing minggu pungkasan April, sawijining festival dirayakake lan darmabakti kanggo aficionados spam. Iki minangka salah sawijining festival paling misuwur ing Amérika Sarékat. Ing kesempatan iki, warga lokal ngonsumsi akeh spam, lan mayuta-yuta duit bisa didol. Liyane, Austin duweni museum spam unik, lan perusahaan Hormel, sing dumunung ing kutha iki, ngasilake lan ngedol spam ing skala gedhe. Kutha Shady Cove ing Oregon misuwur ing donya liwat parade spam taunan.

Spam ing Budaya Pop

Aman yen kasebut spam dadi bagian penting saka budaya Amerika wiwit Perang Dunia II. Ing wektu iku, iki digunakake minangka perang minangka sumber utama panganan prajurit. Nalika perang rampung, Hormell nganakake sekelompok musisi lan pirang-pirang wanita nom-noman sing dikenal minangka Girls Hormell. Wanita iki dipigunakaké kanggo ningkataké spam lan nglipur wong kanthi lagu patriotik.

November 29, 2017
Apa Asal Saka Spam? - Fakta menarik saka Ahli Semalt
Reply