Back to Question Center
0

Apa Artikel Spinning? - Khachaturyan Nataliya, Pakar Semalt, Nerangake Cara Ngoptimalake Konten Kanggo Tujuan SEO

1 answers:

Artikel spinning yaiku proses nulis ulang artikel kanggo nggawe salinan asli lan supaya ora ana masalah isi duplikat sing bisa ngasilake denda saka Google, Bing, lan Yahoo. Ide iki kanggo nulis artikel banjur nggawe salinan unik sing atusan nganti ewonan wektu. Versi beda saka artikel sing padha utawa isi web kasebut disebut artikel spun. Kejabi, writer nulis ulang artikel sing tanggung jawab kanggo kalebu pranala bali menyang kaca asli ing teks. Kabeh pranala kasebut ngandhani Google sing situs web kasebut misuwur lan bakal ngusir mesin telusur kanggo nambah peringkat.

Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe artikel spun, nanging kualitase ora nganti tandha. Sing ngerti, butuh wektu akeh kanggo nggawe isi asli, nanging mesthine bisa mbantu nambah peringkat situs web sampeyan. Ing kasunyatane, spun konten uga minangka topi ireng versi SEO saka artikel. Khachaturyan Nataliya, Semalt Strategi Konten, nyatakake yen masalah iku ora ana cara praktis kanggo nyegah spinning artikel.

Apa Artikel Spinning Bad kanggo situs web Panjenengan

Iku aman kanggo nyebatake sing marketing article minangka cara paling misuwur lan dipercaya kanggo marketing produk, gagasan, lan layanan ing internet. Tons of articles are spun every day, lan akeh program spinning lan piranti lunak ora bisa mbantu nggawe pirang-pirang salinan potongan sing padha..Paling sering, artikel sing diputer kanggo tujuan marketing lan nggawe ribuan backlink menyang situs web.

Google tresna isi seger

Mesin pencari tresna isi sing seger lan relevan. Blog lan situs web sing kerep nerbitake artikel asli ditingkat luwih dhuwur ing asil mesin telusur tinimbang situs lan blog sing ora ngewangi nyithak artikel asli.

Kabeh artikel alat lan piranti muter nggawe versi sing ora bisa dibaca

Sampeyan ora bisa gumantung ing alat utawa piranti lunak pemintalan artikel amarga kabeh mau ngasilake artikel sing rada murah lan ora bisa dibaca. Yen sampeyan nggunakake piranti lunak spinning, sampeyan kudu nggawe manawa isi kasebut bisa diwaca lan dioptimalake kanthi maksimal kanggo tujuan SEO. Sayange, alat pemintalan artikel ora dipercaya lan nyedhiyakake salinan isi sing angel diwaca.

Tembung lan frase beda, lan gagasan lan konsep padha

Kanthi alat spinning artikel, sampeyan mung bisa nggawe pirang-pirang salinan isi sing padha, nanging kualitas ora nganti tandha. Tembung lan frasa bakal beda, nanging gagasan lan konsep utama tansah padha. Iku tegese piranti lunak spinning artikel bakal generate versi mung-kualitas mung lan sampeyan ora bisa gumantung ing program kasebut minangka ora bakal mbantu sampeyan nambah peringkat situs sampeyan.

Artikel spinning ora etis

Para webmaster lan blogger percaya yèn artikel-artikel kasebut ora sopan lan ora dadi bagian saka urip kita. Yen sampeyan ngerteni pentinge isi unik lan asli, sampeyan ora bakal pengin nggawe artikel sampeyan. Salinan bola-bali kanthi isi sing padha bisa nimbulaké masalah kanggo situs sampeyan lan webmaster liyane, lan pramila praktik kasebut dianggep ora etis lan ora bermoral.

November 29, 2017
Apa Artikel Spinning? - Khachaturyan Nataliya, Pakar Semalt, Nerangake Cara Ngoptimalake Konten Kanggo Tujuan SEO
Reply