Back to Question Center
0

Akibat Ngubungake Swara-Optimisasi - Saran SEO Saka Expert Expert, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Minangka situs web terus ngoptimalake konten kanggo pangguna kanggo ndeleng online, masalah optimasi liwat bisa creep. Ing sasi anyar, masalah kayata isi sing nyembur uga ngisi tembung kunci bisa mbentuk marketing digital platform kanthi cara ora wajar peringkat. Ing kasus liyane, sawetara panuduh web gumantung marang sinyal njaba lan lalu lintas kanggo nransfer jus link menyang domain. Proses SEO gumantung ing akeh fitur optimasi ing kaca lan off-kaca, kabeh target kanggo nambah visibilitas situs web menyang pamirsa target.

Strategi Konten saka Semalt , Natalia Khachaturyan, nerangake manawa teknik marketing internet "off-site" uga bisa nimbulake resiko ngoptimalake situs web. Menapa malih, Google ngupayakake pejuang "manufaktur" utawa "ora wajar" ngubungake tujuane kanggo nambah wewenang domain ing niche target tartamtu. Paling agensi SEO saiki atine babagan sejarah penyambungan domain sing bakal kalebu ing rancangan marketing digital. Kanggo nyegah panggonane rehabilitasi pranala, sampeyan bisa sinau babagan jinis pranala, sing bener kanggo nransfer jus pranala uga riwayat link lan profil domain.

Pratandha Ngubungaké Swara Optimisasi

Google gumantung ing algoritma kanggo nemtokake pola mboten umum babagan aliran lalu lintas..Akibaté, gampang kanggo ngenali "ora wajar" tren babagan kinerja sawetara pranala online. Umpamane, akeh situs web saiki duwe blog. Aspèk pranala timbal balik lan teks jangkar katon ing ngukur kuantitatif kaya pola sing bisa dilacak. Kinerja ekstrim kayata sitewide lalu lintas dhuwur bisa nambah praduga situs web kanthi ngoptimalake optimasi. Ing crackdown anyar, Google kanthi cepet bisa ilang kapercayan ing sawetara pranala nuding situs kasebut. Ing kasus iki, jus link bisa diaba-eling nggawe pamindhahan ora entuk manfaat peringkat sampeyan.

Contone, situs web bisa miwiti kiriman langsung saka 20 situs beda ing niche sing diwenehake. Saka obrolan sing cedhak, situs web iki sambung karo siji liyane. Kasus-kasus iki bisa nyedhiyakake platform kanggo hubungan ora wajar saka data sajarah lan tren. Timbal balik 90% bisa menehi fenomena sing bisa nggawe situs web katon banget spammy. Ing sasi kepungkur, agensi SEO kupluk ireng bakal mbukak situs beda kanggo ngubungake profil panganggo utawa situs web klien.

Nalika ngoptimalake isi situs web, penting kanggo ngetutake cara alami kanggo nempatake teks anchor. Nampilake banget akeh permalinks ing teks bisa nambah anggepan sing ana distribusi ora wajar informasi sing Google gumantung kanggo nggawe kurva distribusi. Pranala njaba njaba sing katon bisa nyambung utawa nyebabake kemajuan SEO ing situs web.

Kesimpulan

Situs-situs web sing ora cocog karo kriteria peringkat hukum sing nduweni risiko panuntun peringkat. Ing kasus liyane, situs bisa uga nandhang sangsara saka deindexation nalika lagi nyenengake taktik SEO banget. Google menehi saran nggawe website kanggo pikiran babagan profil link sing dipasang wong menyang situs web. Ing kasus liyane, teks jangkar uga bisa dadi faktor sing nyebabake proses marketing digital gagal. Pedoman SEO iki bisa mbantu ndeteksi kedadeyan nalika situs web bisa nandhang saka optimasi.

November 29, 2017
Akibat Ngubungake Swara-Optimisasi - Saran SEO Saka Expert Expert, Natalia Khachaturyan
Reply