Back to Question Center
0

Ahli Semalat Islamabad Describes Top 10 Bots Sampeyan Apa Ngerti

1 answers:

Boten lan bot digandhengake karo peretas lan cybercriminal sing nyolong data, nomer kertu kredit lan identitas pangguna ing internet. Bots asring migunani tumrap tujuan positif, lan pamisahan bots saka bot apik bisa mbédakake babagan cara sampeyan bakal nglindhungi situs sampeyan lan mesthekake manawa nampa lalu lintas kualitas saka search engine s. Meh kabeh bot apik sing crawlers dikirim dening Google, Bing, lan Yahoo kanggo ngindeks konten kanggo platform media sosial lan asil panelusuran. Yen sampeyan pengin bot apik kanggo ngunjungi situs sampeyan, sampeyan kudu ngerti kabeh bab mau. Bakal mesthi nggawa sampeyan luwih akeh keuntungan lan sukses, lan bisa ngalahake peringkat situs sampeyan ing internet. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo mateni buntut sing ora becik.

Michael Brown, spesialis paling apik saka Semalt , ngrembug kene sepuluh bot paling sampeyan kudu ngerti.

1. Googlebot

Iku web crawling bot Google lan asring dianggep minangka laba-laba. Googlebot nggunakake prosedur algoritma lan nemtokake situs web lan blog sing wis dirayakake. Iku njupuk saben situs kanthi adhedhasar tata letak lan kualitas teks kasebut. Googlebot crawl lintang prosedur karo dhaptar URL kaca web sing kui dening cara nyusup liyane lan ditambah karo data Sitemap sing diwenehake dening webmaster. Iku kanthi ceret ndeteksi pranala kaya HREF lan SRC ing kaca web lan nambahake menyang daftar kaca sing bakal diindeks.

2. Baiduspider

Baiduspider yaiku robot mesin telusur Cina sing misuwur, Baidu Cina. Iki minangka mesin telusur sing utama ing China kanggo file audio, gambar, lan postingan blog.

3. MSN Bot / Bingbot

Robot utawa bot crawling web iki dikepung dening Microsoft lan ngumpulake informasi saka situs web kanggo mbangun indeks ditelusuri kanggo mesin telusur Bing.

4. Yandex Bot

Yandex bot punika bot search engine utawa crawler Yandex..Yandex minangka perusahaan Rusia sing misuwur sing ngoperasikake mesin telusur paling apik lan paling gedhe ing Rusia kanthi luwih saka 60% saham ing negara iki. Yandex minangka peringkat kaloro ing mesin telusur paling apik ing donya lan nduwe luwih saka 130 yuta pencarian saben dina nalika September 2017 lan luwih saka 23 yuta pengunjung.

5. Soso Spider

Soso.com yaiku mesin telusur Cina liyane. Iku properti saka Tencent Holdings Limited, perusahaan dikenal kanggo nggawe QQ. Ing taun 2015, Soso minangka peringkat paling apik ing 35, lan paling kerep dibukak ing donya lan situs web paling apik kaping 12 ing China, lan peringkat wis diupdate dening Alexa. Soso nampi luwih saka 21,063,490 views kaca saben dina.

6. Exabot

Exabot iku sawijining crawler web sing misuwur saka Prancis, kang didegaké taun 2000 dening Dassault Systèmes. Pionir mesin telusur iki ana ing sangisore proyek teknologi mega-budget. ExaLead nyedhiyakake informasi akurat lan migunani saka internet.

7. Sogou Spider

Sogou.com iku satunggaling mesin telusur Cina liyane, sing didegaké ing Agustus 2010. Saiki, pangkat ana 121 peringkat ing Alexa Internet. Sogou menehi kita indeks luwih saka sepuluh milyar kaca web.

8. Google Plus Share

Google Plus ngidini kita menehi rekomendasi karo kanca-kanca, anggota kulawarga lan wong liya ing donya liwat Google. Tombol mbantu mbantu ngenalake kabisat Google lan nyedhiyakake cara kanggo menehi pengunjung supaya bisa kaget.

9. Tombol njaba Facebook

Facebook ngijini wong ngirim tautan migunani lan isi informatif marang kanca-kanca ing media sosial. Sistemé ngoperasikaké tampilan layar sementara lan rincian sing disedhiyakake babagan isi web, kayata judhul kaca, URL, video lan gambar. Sistem Facebook bisa nompo informasi sabanjure pangguna nyedhiyakake pranala.

10. Google Feedfetcher

Google nggunakake kanggo nyekel Atom lan feed RSS nalika wong nambah menyang Google Reader lan Google homepage. Feedfetcher dikumpul lan nyegerake umpan sing disedhiyakake pengguna lan ora nyusup menyang Google lan Google.

November 29, 2017
Ahli Semalat Islamabad Describes Top 10 Bots Sampeyan Apa Ngerti
Reply