Back to Question Center
0

5 Maneeren Om Uw SEO Te Verbeteren Met Social Media - Inzicht Van Semalt

1 answers:

Apa peringkat sampeyan bisa nganggo tembung zoekmachines?

Apa sampeyan nampa informasi babagan media sosial ing babagan prestatorium SEO?

Media sosial bakal diwenehake kanggo ngatasi masalah sosial, lan bakal dadi dominasi sosial saka karya sastra.

Ing panyedhiya adhedhasar Jason Adler, Customer Success Manager van Semalt Layanan Digital, sing bisa digunakake kanggo nerbitake media sosial kanggo nggawe karya sastra

# 1: Pranala langsung karo jejaring sosial

Sadurunge, peringkat Google didhasarake bangunan link tanpa ana kualitas pranala sing dikonsep individu. Lajeng, Google wiwit nimbang kualitas link sasampunipun mangertosi menapa wis manipulating peringkat liwat nggunakake pranala palsu.

Awit situs sosial adhedhasar panguwasa web, pranala ing situs iki asring dianggep dadi kualitas sing luwih dhuwur. Malah ing kasus sing sampeyan duwe kaca Facebook anyar, mesthine bisa peringkat dhuwur amarga Panguwasa lengkap Facebook.

# 2: Mesthi wae saka jajan

Situs sing ana ing situs iki bakal diwenehake dening wong-wong sing wis mbobot ing zoekmachines. Para pelopor isih duwe platform sosial media, sing uga ngupayakake ngupayakake interaksi karo para panitya.

Yen ora, sampeyan kudu ngundhuh akun kasebut kanthi otomatis, supaya sampeyan bisa ngundhuh akun Google ing situs web kasebut..Mulane sampeyan bakal bisa ngundhuh apa wae sing kudu dilakoni.

# 3: Nggawe sampeyan kanthi gampang nalika mbukak kunci yaiku

Iki platform kanggo platform sampeyan bisa ngakses informasi ing kaca iki. Platform iki menehi inspirasi kanggo sampeyan. Para pamimpin bisa ngupayakake manawa ana ing papan sing luwih dhuwur lan luwih apik para fans Pinterest.

Sampeyan bisa ngundhuh akun Facebook ing kaca web supaya sampeyan bisa nggawe akun privasi ing situs jejaring sosial.

# 4: Nganggo dhuwit kanggo nggawe dhuwit

Ngundhuh situs web jejaring sosial, ngowahi iklan ing blog, supaya sampeyan bisa ngundhuh informasi sing luwih akeh babagan sosial sing penting.

Op Pinterest wis nggawa kanthi iklan kaya sing dipengini kanggo ngerteni, supaya sampeyan bisa nguripake wektu sing luwih cepet. Yen sampeyan ora bisa ngundhuh video kanthi otomatis ing YouTube, mlebu menyang situs web kanthi nggunakake profil tembung.

Mengko yen sampeyan bisa nggabungake peringkat Facebook kanthi cepet kanthi peringkat.

Ora ana wong sing bisa nampani piwulang sing kaya mengkono mau, nanging uga ora ana tembung sing bisa dititeni.

# 5: Maak lokale aanbiedingen

Sampeyan bisa ngundhuh apa sing perlu ditindakake ing Google + supaya sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut. Dipun bibaraken wonten ing organisasi kanthi langsung ing Google.

Wiwit

Situs web sosial sing disedhiyakake dening marketing marketing uga bisa digunakake, nanging uga ora bisa nggunakake tembung kunci ing tembung sing dienggo ing tembung.

Menawa sampeyan nggunakake situs sosial situs kanthi judhul.

November 29, 2017
5 Maneeren Om Uw SEO Te Verbeteren Met Social Media - Inzicht Van Semalt
Reply