Back to Question Center
0

Carane nambah situs web SEO liwat backlink blog?

1 answers:

Sawetara ahli SEO lan webmaster ngaku sing blogging tamu ora luwih penting kanggo promosi bisnis lan malah dianggep minangka mesin panelusuran minangka teknik bangunan pranala spammy. Nanging, apa kita kudu pracaya? Senadyan bukti nolak, ana uga mitos babagan blog tamu, utamané yen digunakake minangka strategi bangunan link.

Ana akeh mbuktikake yen nuduhake yen backlink blog SEO iku fantastis migunani nalika wis dianggo kanthi bener. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan carane sampeyan bisa nggunakake posting tamu kanggo mbangun reputasi, wewenang, lan eksposur liwat backlink SEO saka blog postingan.

blog backlinks seo

Mitos babagan blogging tamu

Ana akeh ahli sing cenderung mikir sing blog tamu dadi banget spammy kanggo mbangun pranala liwat iku. Padha ora nyaranake kanggo ngandelake posting tamu lan nolak kanggo ngakeni tamu blogging SEO kaya.

Yen sampeyan duwe pemilik blog, sampeyan bisa uga nampa email spam massa kanthi pribadine nol utawa niat kanggo nggawe konten kualitas. Sawetara situs web pihak katelu nyuwun sampeyan nyelehake pranala dofollow ing awak artikel. Saka perspektif Google, sampeyan bisa mirsani carane pranala kasebut bisa nimbulaké tantangan menyang domain sampeyan. Isi kurang kualitas, lack informasi riset basis sing signifikan, lan ora ana hubungane karo penulis asli. Jumlah backlinks sing paling gedhe saka konten kasebut mimpin kanggo sumber web affiliate fraudulent.

Nanging, ing kasus iki, aku ngandharake spam sing jelas. Sampeyan bisa ndeteksi spam iki saka sekilas. Nanging yen ngomongake babagan spam spam subtle, endi isi kualitas lan riset basis. Sampeyan duwe kesempatan kanggo ndeteksi spam iki.

Google ndudohake aksen ing telung cara kasebut:

  • Ngenalake pranala promosi menyang situs sampeyan;
  • Artikel ditulis dening panulis sing ora duwe pengalaman ing bidang tartamtu lan nulis babagan topik sing durung krungu;
  • Gunakake isi sing padha ing kabeh artikel, nggawe duplikat.

backlinks seo

Iku masalah umum ing antarane para pemilik website kanggo nyewa artikel sing ora profesional sing ora kompeten ing bal. Wong-wong iki dijaluk nulis variasi saka artikel sing padha lan disebarake minangka kiriman tamu. Iku nggawe makna babagan posting tamu sing minangka kegiatan spammy.

Nanging, yen sampeyan nyewa panulis sing saestu mangerteni subyek, sampeyan bakal nampa asil sing beda. Minangka aturan, katon saka perspektif pisanan sing isi iki pantes kanggo njaluk link.

Dadi, kanggo njaluk nilai saka backlink blog SEO, sampeyan kudu nuduhake studi kasus, peneliti pasar, metode sing digunakake ing karya lan pedoman sing bakal nduweni nilai tartamtu kanggo para pembaca. Wekasanipun, bakal nggawa asil apik babagan peringkat lan kepuasan maca.

December 22, 2017
Carane nambah situs web SEO liwat backlink blog?
Reply