Back to Question Center
0

Apa pilihan paling apik kanggo backlinks homepageku?

1 answers:

Backlinks homepage kontekstual asring diakoni minangka grail suci konsep modern saka Search Engine Optimization. Maksudku utamané backlinks homepage minangka bagéan utama kesuksesan situs web ing panguwasa sing akeh, uga popularitas ing asil panelusuran Google. Apa hubungan backlinks miturut definisi? Saka sudut pandang SEO, backlink minangka link eksternal sing teka saka situs liyane sing nuduhake situs web sampeyan dhewe. Homepage minangka kaca utama (pisanan) situs web sampeyan - best computer support company. Kontekstual - tegese panggonane alam ing isi, ora ana spam utawa sidebar lokasi sing diijini.

Punika wonten sawetara hal ingkang kedah dipunpikir nalika mbangun backlinks homepage:

  • priksa manawa padha katon alami, kaya kabeh liyane pranala;
  • supaya ora nyenengke kecurigaan Google, aja ngatasi masalah iki karo backlink kuat;
  • fokus ing pengalaman browsing pangguna-pangguna, mbayar manungsa waé kanthi cukup kanggo konten ing kaca;
  • njaga keseimbangane antarane backlinks homepage lan liyane teknik SEO liyane kaya nggunakake tembung kunci target utama sampeyan, pangopènan pengalaman pangguna responsif mobile, uga relevansi umum kanggo target pamirsa saka pangguna urip.

Apa link backlinks kaya kuat?

Nerangake tanpa ngandika yen backlink ing homepage situs web tansah luwih efektif tinimbang liyane pranala. Elinga, manawa kualitas backlink sampeyan asal ora mung dening popularitas sumber online. Maksudku, popularitas saben kaca siji sing kasebut merga penting banget lan kudu dianggep uga. Mangkono, yaiku homepage sing meh tansah dadi sing paling populer ing situs web wae, amarga amarga iku paling akeh dibayangke dening meh kabeh pengunjung.

Carane njaluk wong?

Ngerteni pentinge backlinks homepage kontekstual, ayo nyoba carane cara paling apik kanggo njaluk wong. Sepisanan, sampeyan mung bisa njaluk kanthi langsung - salah siji kanggo ngadhepi tugas sing tantangan kanggo nyedhiyakake konten sing berkualitas sing cukup kuat kanggo ngetrapake dhuwit, utawa mbayar dhuwit sing cukup kanggo menehi hasil karo backlinks sing paling disponsori sing kudu aman.

Given sing wis entuk isi sing kuwat banget, sampeyan bisa mbuktekaken dadi cukup untung kanggo njupuk kualitas lan backlink kuat banget. Sanadyan, paling umum, iku ora mungkin kedadeyan supaya kabeh wong teka saka situs web paling apik karo panguwasa domain paling dhuwur lan skor peringkat kaca sing signifikan. Dadi, apa sing kudu dilakoni yen situs web sampeyan wis gagal banget misuwur? Ayo dadi ditrima - nalika sampeyan lagi nyoba ngunggahake strategi bangunan link (utawa liya-liyane liya sing ana hubungane karo situs SEO, ora nyatane backlinks homepage kontekstual piyambak) kanggo nyewa profesional.

site backlinks

Nyatane, prosese bisa jarang ditangani dening sapa wae sing tumindak piyambak, sanajan iku webmaster cerdas lan cukup trampil. Maksudku sing kanggo nggunakake kanthi efisien, sampeyan disaranake kanggo nangani sawetara wong lanang aktif sing tetep nyambung karo donya SEO kanggo taun anyar. Mulane aku pracaya pilihan paling apik kanggo backlinks homepage sing nyewa ahli, sing ngerti kabeh ins lan rusak saka subyek, lan wis entuk salah siji kontak dhewe utawa situs web kanthi situs web kanthi domain panguwasa ndhuwur.

December 22, 2017